"Papas, Dženkins i Mačijulis"
"Papas, Dženkins i Mačijulis"

Problemi za Panatinaikos: Zeleni bez dva bitna igrača napadaju Zvezdu?

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.02.15. | 10:56

Nikos Papas i Antonis Focis imaju probleme sa povredama...

Papas, Dženkins i Mačijulis

Sve je išlo kao po loju, a onda su se u redovima Panatinaikosa oglasila dva alarma. Naime, kako javljaju grčki mediji, postoji određena šansa da grčki duo Antonis Focis - Nikos Papas propuste duel sa Crvenom zvezdom u okviru sedmog kola TOP 16 faze!

Izabrane vesti

Naime, zamenik kapitena atinskih Zelenih propustio je trening u četvrtak uveče zbog problema sa preponama, a timski lekari preporučili su da Focis mora da miruje. Odluku o tome da li će zapravo igrati trener Duško Ivanović doneće tek u poslednjem trenutku, piše grčki sajt Evrolige

S druge strane, Nikos Papas je prethodnih dana trenirao isključivo sam, i to u programu treninga oporavka, posle operacije koju je imao pre tri nedelje i njegovo učešće u predstojećem susretu je takođe dovedeno u pitanje, pošto oporavak nije išao željenom brzinom. 

I Focis i Papas predstavljaju vrlo važne šrafove u Panatinaikosu, pošto su među najboljim strelcima ekipe (8,7 i 8,5 poena u proseku), s tim što je Focis i drugi najbolji skakač u timu (5,1 uhvaćena lopta), odmah iza Estebana Batiste.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Nikos PapasKK PanatinaikosEvroligaFK Crvena zvezdaAntonis Focis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara