""
""

Rajković zbog Zvezde odabrao – Makabi! Izraelci odmah uplaćuju 3.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.08.15. | 15:21

Augzburg u poslednjem trenutku pokušao da ukrade supertalentovanog golmana, ali odlučila želja Rajkovića da crveno-beli finansijski bolje prođu

Pokušao je nemački Augzubrug da pokvari posao Makabiju iz Tel Aviva, predstavnici nemačkog kluba obijali su pragove Marakane kako bi dobili Predraga Rajkovića. Slutilo je da će transfer priča oko najboljeg mladog golmana sveta doživeti kulminaciju, ali onda je odlučio stav – Predraga Rajkovića.

Zbog uslova koji je izraelski klub ponudio Crvebnoj zvezdi rođeni Negotinac je odlučio da se preseli u Izrael. Istina, imao je i izazov zvani- Liga šampiona.
„Ponuda Augzburga je bila više nego korektna. Bila je malo manja cifra nego što je nudio Makabi. Međutim, Rajković je odlučio da ode u Izrael iz dva razloga. On je veliki zvezdaš, a Makabiji je pristao da obeštećenje uplati u jednoj rati. Želeo je da ispadne korektan prema klubu. Takođe, bilo je mišljenja da je veći sportski izazov braniti Bundesligu, nego izraelsko prvenstvo. Međutim, Predrag je hteo da oseti kako je biti učesnik Lige šampiona. To je jedina istina.Pokazao je da je odan klubu i u trenucima kada odlazi“, rekao je menadžer mladog golmana Predraga Rajkovića.

Izabrane vesti

Rajkovićeve rukavice su velike, ali Zvezdu ima ko da čuva!

Zvezda će na ime obeštećenja dobiti tri miliona evra.Cifra koja će u jednoj rati stići u Ljutice Bogdana olakšaće poslovanje Crvenoj zvezdi. Istina 30 posto pripada Jagodini.
„Pojavljuju se razne priče, ali želim da naglasim da kao zastupnik Predraga Rajkovića ne uzimam ni dinar od obeštećenja koje pripada Crvenoj zvezdi“, dodao je Stojadinović.


tagovi

Zoran StojadinovićSuperligaSrbijaPredrag RajkovićLiga šampionaEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara