"Igor Rakočević"
"Igor Rakočević"

Rakočević: Ne treba da budemo mnogo depresivni

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.04.13. | 00:17

“Sigurno da je bilo više nervoze sa naše strane nego što je trebalo, ali poradićemo i na tome. Naravno naš primaran cilj ove sezone je bio da se plasiramo u Evorligu i to smo ostvarili", rekao je kapiten crveno-belih

 

Igor RakočevićNajiskusniji igrač Crvene zvezde, Igor Rakočević, čestitao je večitom rivalu na dobroj igri i osvojenom peharu šampiona Jadranske lige.
“Čestitam Partizanu osvojenom trofeju. Mi se vraćamo u halu da nastavimo da treniramo. Ne treba da budemo previše depresivni posle ovoga poraza već trebamo da gledamo dalje. Sada nam ostaje da pokušamo da ispravimo greške i napredujemo u igri za nastavak sezone“, izjavio je Rakočević novinarima u Laktašima.

Izabrane vesti

Partizan je dominantnom igrom u drugom poluvremenu potpuno psihički slomio igrače Zvezde, koji su na kraju promašili veliki broj šuteva.
“Moramo da pogledamo snimak i malo detaljnije analiziramo drugo poluvreme. Sada je dosta rano pričati o tome, ali je očigledno da smo pali u igri. Dosta smo promašili, ali je i Partizan bio odličan u odbrani. Sjajno su branili naš napad u tranziciji“, dodao je Rakočević.

Iskusni bek istakao je da je primarni cilj ostvaren, ali da poraz i dalje jako boli.
“Sigurno da je bilo više nervoze sa naše strane nego što je trebalo, ali poradićemo i na tome. Naravno naš primaran cilj ove sezone je bio da se plasiramo u Evorligu i to smo ostvarili. Jako smo srećni i uzbuđeni zbog toga. To je zaista veliki uspeh ove ekipe. Ipak žao mi je zbog poraza jer smo bili bolji u prvom poluvremenu i verujem da smo mogli da pobedimo i ovu utakmicu“, zaključio je Rakočević.

(FOTO: MN Press)


tagovi

ABA ligaBiHFK Crvena zvezdaEvropaFajnal forIgor RakočevićJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara