"Ronaldinjo"
"Ronaldinjo"

Ronaldinjo nestao, Meksikanci prete: Vraćaj se ili ćemo da dovedemo nekog drugog

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.12.14. | 11:03

Keretaro počeo pripreme bez slavnog Brazilca kome se posle odlaska na odmor gubi svaki trag

RonaldinjoČelnici meksičkog Keretara opomenuli su slavnog Brazilca Ronaldinja da se vrati sa odmora, inače će sa njim biti raskinut ugovor.

Bivši igrač Pari Sen Žermena, Barselone i Milana dobio je dozvolu da ode u Sjedinjene Američke Države i u Brazil kako bi regulisao neke privatne poslove, ali se nije vratio u predviđenom roku, a u klubu ne znaju gde se trenutno nalazi, pošto im se ne javlja, pa je ekipa bez njega počela pripreme za Klausuru (prolećni deo šampionata) koja startuje 11. januara.
Ukoliko se Ronaldinjo ne vrati sledeće nedelje, donećemo odluku da s njim raskinemo saradnju, pošto je on uveliko izostao sa velikog dela priprema za sledeću sezonu, a niko nije iznad institucije“, rekao je sportski direktor meksičkog kluba Hoakin Beltran.

Izabrane vesti

Predsednik Arturo Viljanova takođe je poručio Ronaldinju da će „uzeti nekog drugog“, ukoliko se na vreme ne pojavi na treningu.

Legendarni brazilski fudbaler potpisao je u septembru dvogodišnji ugovor sa meksičkim klubom i postao najplaćeniji igrač lige (dva miliona dolara) i od tada je postigao tri gola, uz jednu asistenciju, na devet odigranih mečeva.

(FOTO: Action images)


tagovi

Keretaromeđunarodni fudbalMeksikoRonaldinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara