""
""

SASTAVI: Videoton - Partizan

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.08.17. | 18:46

Pratite prenos iz Mađarske uživo na portalu MOZZART Sport

PLEJ-OF KVALIFIKACIJA ZA LIGU EVROPE

Izabrane vesti

VIDEOTON - PARTIZAN, 20.00

Felčut
Stadion: Pančo arena
Sudija: Andre Mariner (Engleska)

VIDEOTON: Kovaček - Solnoki, Juhas, Fiola, Stopira - Nego, Sabo - Henti, Patkai, Marić - Lazović. Trener: Marko Nikolić.

PARTIZAN: Stojković - Vulićević, Nemanja R. Miletić, Ostojić, Nemanja G. Miletić - Everton, Radin - Janković, Tavamba, Suma - Đurđević. Trener: Miroslav Đukić.

Samo da lopta ne pukne od sramote. S obzirom da su u prvoj utakmici „pokvarili“ fudbal, a da su u međuvremenu imali blagonaklonost Saveza da odloži njihove prvenstvene utakmice, najmanje što se očekuje do igrača Videotona i Partizana jeste da u revanšu baraža za plasman u Ligu Evrope (20.00, TV Arenasport 1) prikazano bude sadržajnije i efikasnije nego u Humskoj 1 pre sedam dana.

---->>>BET SPECIJAL: Partizan u grupi posle penala - okruglo 10,00
---->>> MOZZART kvote Videoton - Partizan 1 (2,55), X (3,00), 2 (3,00)

--->>> Gde je Suma na skali od Đemba Đembe do Klea?

Prvi meč završen je bez golova, što je prvi put u ovoj sezoni da ekipa Marka Nikolića nekom nije dala gol, ali i drugi vezani susret sastava Miroslava Đukića u kome je sačuvao mrežu. Mada, pitanje je koliko će se treneri „otvoriti“, pošto je ulog veliki, a pobednik osim najmanje 2.600.000 evra nagrade UEFA dobija i priliku da odigra bar još šest utakmica u grupnoj fazi tokom jesenjeg dela sezone.

Zato možda logičnije deluje još jedan obazriviji pristup. Naročito se to odnosi na Videoton, koji je u seriji od četiri meča na kojima je prošla igra 0-2 gola, dok je isti tim bio prisutan na tri od prethodne četiri Partizanove takmičarske utakmice.

---->>> Partizanu sudi čovek koji ne voli prevarante: Isključio pogrešnog igrača, Murinjo kaže da je pošten (VIDEO)
---->>>Lepog fudbala se nećete nagledati! Tavamba: Videoton nema kvalitet da nas ugrozi
---->>>Raport crno-belih: Nećemo se braniti, naš gol vredi duplo!

Što se tiče tradicije, Partizan je u poslednjih deset godina šest puta igrao grupnu fazu nekog UEFA takmičenja. Od toga 2010. bila je Liga šampiona, a čak pet puta iz sedam pokušaja stizao je do Lige Evrope.

Prošle sezone nije uspeo, jer ga je baš posle 0:0 i u Beogradu i u Lubinu zaustavilo Zaglebje, na penale, pa je ovo možda lepa šansa za crno-bele da se vrate tamo gde su poslednji put bili 2015, kad im je za koji minut izmaklo proleće u Evropi.

---->>> Đukić prelomio: Radin počinje umesto Jevtovića
---->>> Nikolić: Partizan ne može da iznenadi, znamo kako se ovo dobija
---->>> Đuka & Đuka: Idemo dalje!

Okršaj Videotona i Partizana je, zapravo, samo uvod u izuzetno zahtevne utakmice koje oba kluba igraju za vikend. Mađarski predstavnik će dočekati trećeplasirani Ferencvaroš, dok je u Srbiji na programu 155. večiti derbi na stadionu Crvene zvezde.

(FOTO: Star sport)


tagovi

kvalifikacije za Ligu EvropeLiga EvropeSastaviSrbijaSuperligauživouzivo prenosi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara