"Naser Al Kelaifi"
"Naser Al Kelaifi"

Šeik hvali svoju skupu igračku: Plasman u četvrtfinale LŠ divno dostignuće

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.03.13. | 18:22

"Veoma sam srećan, to je divno za nas. Probili smo se među osam najboljih nakon 18 godina. To nije lako, pokrenuli smo naš projekat pre godinu i po ovo je veoma dobar rezultat", izjavio je Al Kelaifi

 

Naser Al KelaifiIzgleda da je plasman Pari Sen Žermena u četvrtfinale Lige šampiona zadovoljio milijarderski apetit prebogatog šeika iz Katara Nasera Al Kelaifija, koji je plasman Svetaca u narednu fazu takmičenja okarakterisao kao “divnim dostignućem za sve u klubu“.

Izabrane vesti

Parižani su u sredu uveče protiv Valensije igrali nerešeno 1:1 i ukupnim rezultatom 3:2 probili se u četvrtfinale elitnog takmičenja prvi put posle 18 godina.
"Veoma sam srećan, to je divno za nas. Probili smo se među osam najboljih nakon 18 godina. To nije lako, pokrenuli smo naš projekat pre godinu i po ovo je veoma dobar rezultat", izjavio je Al Kelaifi francuskim novinarima.

On je demantovao komentare sportskog direktora kluba, Brazilca Leonarda, navodeći da je pogrešno citiran kada je tvrdio da tim bolje igra na evropskoj sceni nego u nacionalnoj Ligi 1.
"Mediji su pogrešno protumačili njegove primedbe. On je rekao da moramo da imamo poštovanje prema svakome, prema svim klubovima, to je filozofija Pari Sen Žermena. Bio je uznemiren posle prvenstvenog poraza u Remsu, bio je to težak dan. Leonardo je uradio dobar posao, imamo dobar odnos i nemam problema s njim", rekao je Al Kelaifi.

Posle 27 kola prvenstva Francuske Pari Sen Žermen je vodeći na tabeli i ima dva boda više od najbližeg pratioca, Olimpika iz Liona.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaFrancuskaLiga 1Liga šampionaNaser Al-KelaifiPari Sen Žermen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara