""
""

Šok u Moskvi: Predsednik CSKA zaskočen na ulici, napadači ga udarali čekićima u glavu i šutirali!

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.12.15. | 12:09

Ono što je zaintrigiralo medije u Rusiji jeste da napadači nisu ništa uzeli od Vatutina, već da su pobegli sa lica mesta nakon što su propisno izudarali predsednika Armejaca...

Predsednik košarkaškog kluba CSKA Andrej Vatutin napadnut je u ponedeljak uveče od, zasad, dvojice nepoznatih napadača nedaleko od svog stana u prestižnom delu Moskve.

Izabrane vesti

Kako javljaju brojni ruski mediji, Vatutin je napadnut nakon što je izašao iz marketa u koji je došao po povratku sa posla, kako bi kupio namirnice. Izgrednici su, naime, sačekali da Vatutin izađe iz prodavnice i da krene ka svom automobilu kako bi iskočili i izudarali prvog čoveka evropskog giganta. 

Rusi tvrde da su napadači udarali Vatutina gumenim čekićima u glavu i da su mu tom prilikom povredili gornju vilicu i oko. Policija je kasnije ustanovila i da su napadači udarali žrtvu rukama i nogama, tačnije da su je gazili dok je ležala na zemlji. 

Ono što je zaintrigiralo medije u Rusiji jeste da napadači nisu ništa uzeli od Vatutina, već da su pobegli sa lica mesta nakon što su propisno izudarali predsednika Armejaca. 

Predsednik CSKA Andrej Vatutin je po profesiji novinar, a u CSKA je došao 2002 na dužnost zamenika generalnog direktora kluba a kroz pet godina je postao i direktor. Od 2009 Vatutin je predsednik najpoznatijeg ruskog košarkaškog kluba CSKA.

(FOTO: MN Press)


tagovi

EvroligaCSKA MoskvaAndrej Vatutin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara