""
""

Tako to radi CSKA - Vatutin se pismom oprostio od Teodosića

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.07.17. | 12:50

"Pre šest godina je došao talentovani mladić, postao je muškarac, osvojio je sve što je želeo. Želim mu sreće i zdravlja, da ih nađe u porodičnom životu i sa decom!“

Miloš Teodosić i moskovski CSKA su se razišli posle šest godina izuzetno uspešne saradnje koja je donela mnogo trofeja, uključujići i naslov prvaka Evrope.

Izabrane vesti

Moskovljani su veliki klub, tu nema nikakve dileme, jedan od najvećih, a vrhunske manire pokazali su i ovom prilikom. Naime, prvi čovek CSKA Andrej Vatutin se pismom objavljenom na sajtu Armejaca u ime kluba oprostio od Teodosića.
“Iz CSKA odlazi igrač epohe. Miloš je bio MVP Evrolige pre dolaska u naš tim, ali mislim da je kod nas postao najbolji košarkaš Evrope. Imali smo sreće da šest godina uživamo u njegovim veštinama. On je genijalan igrač i čovek, nepredvidiv, za fanove, protivnike, ponekad čak iza saigrače i trenera svoje ekipe. On je pomerio nivo želje za pobedom, činio je sve što može da donese pobede i postao pravi lider, hrabar i spreman da preuzme odgovornost", naveo je Vatutin.

Nastavio je u prvi čovek CSKA u istom tonu. 
"Rešenja mogu biti dobra ili loša, ali on je taj koji preuzima odgovornost. Malo je ljudi koji u karijeri uspevaju da izbegnu podele na fanove i mrzitelje. Miloš se uspešno izborio sa ovim zadatkom, nikog ne ostavlja ravnodušnim. Izazvao je neverovatnu emociju, mnogi su dolazili na utakmice samo da vide njegov umagiju. Držali su se za glavu, trljali oči… Ja ću ga uvek doživljavati kao bliskog čoveka, zato je za mene ovaj dan tužan. Pre šest godina je došao talentovani mladić, postao je muškarac, osvojio je sve što je želeo. Želim mu sreće i zdravlja, da ih nađe u porodičnom životu i sa decom!“, navodi se u pismu.

Na isti način, preko zvaničnog klupskog sajta, novi plej LA Klipersa obratio se navijačima CSKA.
“Imao sam fantastičnih šest godina u Moskvi. Ovde sam ostavio deo srca, imao sam sreće da steknem mnogo prijatelja, osetio sam mnogo ljubavi i podrške navijača. CSKA mi je dozvolio da rastem kao igrač, pokažem sposobnost da osvajam titule i ostvarujem snove. Hvala divnim kolegama, trenerima i osoblju u klubu“, istakao je Teodosić.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Andrej VatutinCSKA MoskvaEvroligaMiloš Teodosić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara