Komentari na vest

Milojević skoro dve godine bez poraza u prvenstvu, malo ga deli od nove duple krune

T

Toto-ramena ko u curice

pre 12 dana

Ocajan trener
G

Gn

pre 12 dana

Sada idu hvalospevi. Oh brate. Verovatno mu nije produžen ugovor jer je u evro utakmicama bio počišćen kao kada igraš sa prvacima.
h

hulkdelija

pre 13 dana

Covek je imao viziju, vidi se da zna dosta o fudbalu, prati sve i edukuje se. U Zvezdi nisu zeleli da mu dovedu samo dva igraca koja je trazio, sto je i sam rekao. Nije nametljiv, povucen je, tih, a takav ovde tesko prolazi. Velika karijera je pred njim!
K

Korner

pre 13 dana

Dali ima ofsajda ,pitajte Nikolica i Krespa
D

Drvo

pre 13 dana

Koja liga? Važi li ofsajd tamo?
Т

То...

pre 13 dana

...ти је лига где игра Александар Митровић, значи без неког нарочитог квалитета.
l

ligaaa

pre 13 dana

u kojoj mare celavi zaostaje 10 bodova heheh
I

Immobile

pre 13 dana

@To... Pobrkao si lige, edukuj se.
P

Pjer Karden

pre 13 dana

Čovek se jednostavno ne uklapa u današnje srpsko društvo,ne laže,ne krade,ne tali se sa upravom,pošten je,kulturan,uljudan,posvećen poslu ne psuje majku nikome,da bi radio u fudbalskoj Srbiji moraš da budeš Voltron,da imaš fizionomiju Ivice Tončeva,kliažu Neška Milovanovića,poltronstvo Vladana Milojevića,pokvarenost Zvezdana Terzića,nesposobnost i bahatost Miloša Vazure i eventualno letačke sposobnosti Igora Duljaja.
G

Gost1234

pre 13 dana

Vladan Milojevic apsolutno ne mora da bude i nije niciji poltron!!! Vi grobari takvog trenera i takve rezultate niste nikad imali!!! I naravno da ne razumete i ne cenite!!! Isto tako ne razumete fudbal, nije vas sport, nikad nije ni bio…..:
M

Missisipi

pre 13 dana

Videli smo ga u ino kakva je trenercina. Najuren svuda gde je radio.
П

Па...

pre 13 dana

...ми нисмо навијачи иностраних клубова, него Звезде. У Звезди је Владан Милојевић први и једини тренер у историји који је из првог кола ушао у Лигу шампиона и то два пута узастопно. Први и једини тренер у историји који је из првог кола презимио у Лиги Европе. О резултатима других клубова нека брини њихови навијачи.

pancevac992

pre 13 dana

Missisipi to je prvo laz,drugo dve lige sampiona,liga evrope,prezimljavanje u istoj,i dve pobede u ligi sampiona,pobeda nad prvakom evrope,pozz
J

Just

pre 13 dana

Sad ga svi Pogledajte komentare prosle godine
P

Pa1

pre 13 dana

Dobar trener! Mislim da nije imao dovoljno autoriteta da izadje na kraj sa Zvezdinim " zvezdicama" ali osvojio titulu bez mnogo problema. Perspektivan trener, voleo bih da se vrati jednog dana. I da zapuši usta botovima
C

Cosko

pre 13 dana

Mnogo je Terzic gresaka ucinio mnogoo,ali najveca je na Milojevicu mladjem osvojiti prvenstvo i dobiti otkaz to je bez presedana a pritom da se zna da je bio pod ugovorom.Zato onaj gorr neka sudi
I

Immobile

pre 13 dana

Nije bio pod ugovorom, imao je ugovor 1+1. Ali sramota je da mu ugovor nije produžen, odnosno da mu je ponuđen novi ugovor.
Đ

Đelmaš

pre 13 dana

Najsramnije ophodjenje kluba prema svom treneru kao sto je bilo proglasenje njegove zamene na polusezoni. Tako ste i prosli u lš kako ste i zaslužili. Pozdrav za Knjaževčanina od Grobara i sve najbolje u daljoj karijeri i samo napretka.
G

Gostgost

pre 13 dana

Neverovatno potcenjen trener, na koga se tastatura "ja kao Zvezdas" publika okomila bukvalni od prve utakmice. To sto je dobio ekipu bez desnih bekova, zadnjih veznih i sa samo jednim povredjenim napadacem ga nije sprecilo da uzme duplu krunu bez ijednog poraza. Da su ovi iz nasi imali sluha pa da mu aktiviraju produzenje ugovora, garantovano bismo bili odlicni ove sezone. Ali ne, oni su slusali te tastatura navijace, i dobili smo Bahara. A Miloje mladji sa ekipom sredine tabele osvaja titulu i mozda i duplu krunu. Inace, interesantan podatak je da u finalu kupa igra peotiv Al Nasra, ekipe koja je u polufinalu pregazila favorizovanu ekipu eminentnog trenera iz liga petice, Marka "pobednika nad drzavom" Nikolica, gde je Nikoliceva ekipa za 90 minuta imala 25% poseda i 4 suta na gol. Tacno se vidi tu ta Partizanova skola, gde god da odu, bunker ih prati. Sve u svemu, Milojevic je trebalo da ostane, ali dobro. Neka pravi uspehe tamo negde, a mi cemo se vec snaci, kad vec nismo znali da ga sacuvamo.

Toto-ko-tunjo

pre 13 dana

Nešto slično kao i Alimpijević u košarci. Pod njom smo tukli Real u Madridu, izgledali dobro na terenu, ali su presudile krađe u utakmicama protiv onog plemena. A tu je Čović podbacio, ne Alimpije. Što se Miloša tiče, ne znam šta im je smetao. Tražili su Bahara, platili ga debelo, otkačili Miloša kao da ništa nije uradio. I nikom ništa zbog bačenih miliona. Čak nema ni one grobarske foliskule "preuzimam odgovornost". Iz naše uprave samo što ne kažu "s'li smo, i opet ćemo, jer tako smo u mogućnosti". Samo bahato.
G

Gost4717

pre 13 dana

za laznog klark kenta je klop licno. pozdrav sa jna.
J

Just

pre 13 dana

Njega su smenili "navijaci", zvali ga Ćokna "strucnjaci" sa jednog forma koji pogrdno nazivaju i sadašnjeg trenera
W

Wso

pre 13 dana

Je l' njemu šta u rodu ovaj trener CZ ?
d

d.g.

pre 13 dana

Čovek je u Zvezdi preuzeo klub u rasulu koji nije selektirao. Sa ttakvim timom je osvojio duplu krunu.On je zaslužio da nastavi da vodi Zvezdu i da je formira sa budžetom koji je dat Baharu.
1

132421432432

pre 13 dana

A nama nije valj'o
B

Burek

pre 13 dana

Terzi
@

@burek

pre 13 dana

Tastatura "ja kao Zvezdas" navijacima. A Terza slusa sta masa prica i radi ono sto masa zeli
i

idemoo

pre 13 dana

Krivo mi je kako je izgledao njegov angazman u Zvezdi i to kako se zavrsilo. Jako nezdrava atmosfera je u Zvezdi. On i Bahar su sjajni treneri koji su upropasteni u Zvezdi a isto bi se desilo sa VMilojevicem da nije digao sidro na vreme. Sva sreca za Zvezdu pa je sacuvao dostojanstvo u prvom mandatu pa se vratio inace posle katastrofe sa Baharom mogli su da uniste sve za cas. Inace Zvezdi preti vracanje u 2010-te ako neka karika pukne jer se nije radilo na dugovecnim planovima nego se sve radi grlom u jagode sa izrekom sta bude bice i tako iz sezone u sezonu. Sto se tice Milosa bilo bi dobro da ga FSS ima na vidiku i prati a i ne bi bilo lose da uprava Zvezde popravi odnose s njim i da ga uvek ima na brzom biranju.
G

Gostgost

pre 13 dana

Tesko ce Zvezda ponovo da ga dobije, s obzirom da su mu zamenu nasli i tu informaciju pustili u javnost 2 meseca pre kraja sezone, sto je bilo jako nisko, bezobrazno i bezobzirno sa Zvezdine strane. A za reprezentaciju se slazem, i to pricam vec neko vreme, Milojevic mladji ili Ivic su trenutno najbolji za tu poziciju jer igraju moderan fudbal, narocito ovaj prvi. Ali su i osobe od integriteta koje verovatno nece da uplove u tu kaljugu zvanu reprezentacija, tako da cemo tu verovatno da vidimo nekog drugog posle Piksija, moja pretpostavka je da ce to biti Sasa Ilic.
I

Immobile

pre 13 dana

Ne treba porediti njegov rad u CZ sa radom u Emiratima, kao ni dostignuća tamo i ovde. Takođe i sistem i model igre koji gradi tamk je totalno drugačiji, odnosno napadački jer ekipa može da igra napadački fudbal. Iako i ono što je uradio u CZ na osnovu onog što mu je ostavljeno nije malo. Ja mislim da je on jedini trener u istoriji CZ koji je osvojio duplu krunu bez poraza, oborio svetski rekord i smenjen. Mislim da se takav apsurd nigde nije odigrao, plus je odradio korektnu doselekciju sa Vigom i Mijailovića kog koriste na svim pozicijama, a najviše na tom desnom beku, a Viga su oterali iz nekih misterioznih razloga, igrača koji je prvi derbi odigrao perfektno i dao gol na istom i ovo igrao jako korektno. Treba napomenuti da su Shabab Al Ahli (Marka Nikolića), Al Ain (Hernana Krespa), Al Wahda (Gorana Tufegdžića), kao i Al Sharjah (Kozmin Olaru) daleko jače i zvučnije ekipe sa većim ambicijama od ekipe Al Wasla koju predvodi Miloš Milojević. Veliki trener, a još veći čovek. U Crvenoj zvezdi su ga potrošili i eksperti su procenili da nije za nastavak saradnje. Živi bili pa videli njega i njegove rezultate u nastavku trenerske karijere, eksperti će po 100. put pokazati svoje "znanje" i svoju sposobnost da ništa ne mogu da procene, odnosno da su fudbalski nepismeni i nemaju sluha. Samo se tale i čuda stvaraju, odnosno povećavaju dug kluba. Treba napomenuti i to da je Miloš Milojević jedini trener u ovoj evropskoj odiseji Crvene zvezde koji se nije talio sa upravom za igrače i koji to ne radi, već samo trenerski posao kom je posvećen i radi maksimalno korektno. Veoma perspektivan trener.
B

Burek

pre 13 dana

Živa istina, on je inače bio pomoćnik Dekiju na početku svog mandata. Nikad neću zaboraviti kad je rekao da se u LE ne može ući bez zadnjeg veznog
N

Ni ja

pre 13 dana

Nikad necu zaboraviti da je protiv jakog monaka u le u gostima krenuo mec upravo bez defanzivnog veznog zbog cega je zim bio na vetrometini i samo zbog toga smo primili 2 gola vec u prvih 20 minuta a mogli smo jos 5
G

Gostgost

pre 13 dana

Krenuo je mec bez defanzivnog veznog jer nije imao defanzivnog veznog, jer mu je jedini defanzivni vezni bio povredjen, ili "povredjen", sta god. Ubacio je posle Srnica da to igra jer nije imao koga (a cini mi se da je on u tom trenutku izlazio iz povrede, mada mozda gresim), a istog tog Srnica ste vi svi horski pljuvali kad god biste ga videli u sastavu. Covek je prakticno celu sezonu igrao bez defanzivnog veznog, desnog beka i sa jednim povredjenim napadacem, koga ste takodje pljuvali sve vreme jer vam je sasuo u facu da ste upravo to - tastatura navijaxi i pljuvaci.
n

nije

pre 13 dana

tacno, imao je sanoga koji je igrao protiv ferencvarosa pre toga kad su madjari popili 4 komada na marakani. Protiv monaka je bio na klupi i presedeo ceo mec, tako da ta mantra da nije imao u tom mecu defanzivnog veznog ne pije vodu. Ne znam cemu potreba za izmisljanjem i pravdanjem velike greske. Covek je uradio fenomenalan posao i nije zasluzio da ode posto se vidi da je potencijalno vrh trener ali sam morao da se javim kad sam video da si bas napisao ovo sa defanzivnog veznog a to mu je zapravo bila jedina velika greska koju sam primetio za mandata. Sem te ogromne greske protiv monaka gde je imao sanoga sve ostalo je uradio perfektno pogotovo ako uzmemo u obzir da ni nije slektirao tim.
G

Gostgost

pre 13 dana

Ajde nadji vesti iz tog perioda, i saznaces zasto je igrao bez zadnjeg veznog. Ali sam 99,99% siguran da su povrede bili u pitanju. Sanogo je te sezone vise bio povredjen i "pivredjen" nego sto je igrao. Mogao je da igra sa rovitim igracima ili bez njih. Izabrao je rizik, i to je to.
c

cak

pre 13 dana

i srnic mrtvi na dmf je bolje resenje nego li bez te pozicije sto je i pokazalo drugo poluvreme gde je zvezda nakon njegovog ulaska igrala maltene ravnopravno. Kockao se i izgubio.
T

TuNeki

pre 13 dana

Daleko najbolji srpski trener trenutno Fenomenalan je bio i u Zvezdi, ali bez ikakvog razloga pljuvan i oteran
I

Immobile

pre 13 dana

Nije najbolji, ali najperspektivniji sigurno jeste. Najbolji srpski treneri u ovom trenutku su Ivan Jovanović i Vladimir Ivić. U širem izboru bi mogao biti Miloš Milojević sa Slavišom Jokanovićem i Veljkom Paunovićem. Vladan Milojević je dobar trener, ali rezultati u inostranstvu ga ne mogu svrstati u ovu grupaciju.
F

Fef

pre 13 dana

Zvezda je ocajno igrala sa njim. Zasto je to tako bilo, da li nije imao autoritet, busili ga gardisti, sta god da je bilo, da se ne lazemo, Zvezda je uzasno igrala.
P

Pobeda je resenje

pre 13 dana

Milos Milojevic je legitimni naslednik Tomasa Tuhela u Bajernu iz Minhena.
B

Burek

pre 13 dana

Pa iskreno da ti kažem da nije ni mnogo lošiji trener od njega. Za sve ove vaše dosadašnje trenere je Murinjo
S

Svasta

pre 13 dana

DA NOSI MREZU FUDBALA