""
""

Tebas: Kineze više zanima Atletiko - Selta, nego derbi Mančestera

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.09.16. | 19:30

"Logično, jer će naša utakmica biti otvorenija od partije šaha koja se sprema u Engleskoj”, kaže prvi čovek Primere

Dok se za vikend sprema nekoliko zanimljivih fudbalskih okršaja širom Evrope, prvi čovek Primere Havijer Tebas nema dilemu - španska liga će dobiti trku za gledanošću sa rivalima iz Engleske i ostalih zemalja.

Izabrane vesti

U subotu u vreme ručka sastaju se Atletiko Madrid i Selta, a u isto vreme na Old Trafordu Pep Gvardiola i Žoze Murinjo igraju prvi mančesterski derbi.
“U Kini će svi gledati Atletiko - Selta, radije nego Siti i Junajted. Logično, jer će naša utakmica biti otvorenija od partije šaha koja se sprema u Engleskoj”, istakao je Tebas za radio Kadenu Kopa.

Iako je termin od 13 časova neuobičajen, Tebas ne isključuje mogućnost da i prvi ovosezonski El klasiko, koji je na programu u decembru, bude odigran baš u njemu.
“Ne vidim zašto se El klasiko ne bi igrao od 13 časova? Ekonomski, važno je da Real Madrid i Barselona imaju najveću gledanost”, napominje Tebas.

Na kraju, funkcioner Primere je najavio da će tokom vikenda zbog najavljenih velikih vrućina utakmice u Španiji biti prekidane po nekoliko puta. U subotu i nedelju očekuju se najveće vrućine u istoriji...

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaSeltaPrimeraHavijer TebasAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara