""
""

Đukić: Ovo smo i hteli!

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.12.17. | 13:48

„Hoćemo u Češku da donesemo prednost“, kaže trener Partizana

Zadovoljstvo u „Zemunelu“. Ne zbog poslednjih rezultata u Superligi (samo jedna pobeda iz četiri pokušaja), već zbog informacije da će Partizan u šesnaestini finala Lige Evrope da igra protiv Viktorije iz Plzenja.

Baš onako kako se nadao Miroslav Đukić.
Biće teško, ali smo svi priželjkivali da dobijemo Plzenj. Pogotovo što je bilo mnogo težih i većih imena. Od zvučnijih smo želeli Milan, jer nije u formi, a od ostalih Salcburg, Lajpcig... Smatrali smo da su oni lakši rivali, mada smo svesni da takvi ne postoje. Svi su teški. Česi nam izgledaju pristupačnije. Zadovoljni smo. Verovatno su i oni zadovoljni“, smeška se trener crno-belih.

Izabrane vesti

Đukić je podsetio na rezultate Plzenja u prvenstvu Češke.
„Tamo su lideri, imaju 15 pobeda i samo jedan remi. Radi se o ozbiljnoj ekipi. Očekujem izjednačene i dobre utakmice. Nemam informacije o njima, nisam ih gledao, ne znam ko im je trener i kakvim igračkim kadrom raspolažu, ali imaćemo vremana do 15. februara da se spremimo. Šanse su 50:50“.

Partizan o Đukiću: Nije ostavka, nije ni smena, nego poverenje!

Prvi meč će crno-beli igrati u Humskoj 1, 15. februara.
„Pokazali smo da je nama svejedno da li igramo kod kuće ili na strani. Protiv Videotona smo, na primer, igrali 0:0 na našem stadionu, a onda smo dobili u Mađarskoj sa 4:0. Nema tu problema. Nama je bitno da počnemo dobro, da odemo na gostovanje sa prednošću, pa da tamo odigramo mirnije“.

Poput generalnog direktora Miloša Vazure, najavio je i šef struke osveženje igračkog kadra.
"Sigurno ćemo pokušati da se pojačamo. Veoma smo zadovoljni sa ekipom, a odradićemo još jedne pripreme. U šesnaestini finala nismo favoriti i ne bi trebalo da se stvara euforija. Znamo da nema lakih protivnika. Moramo ozbiljno da pristupimo protivniku i pripremimo se što bolje."

A pre svega, 156. večiti derbi?
Nemamo pravo na grešku. Crvena zvezda ima veliku prednost od devet bodova i svaka naša greška bi nas udaljila od borbe za titulu“, rekao je Miroslav Đukić pred završno kolo jesenjeg dela prvenstva.

ZVEZDA DOBILA OZBILJNOG PROTIVNIKA

Prokomentarisao je Miroslav Đukić i ishod žreba koji je Crvenoj zvezdi za rivala dodelio moskovski CSKA.
"Ruske ekipe su uvek nezgodne, neće biti lako. Zvezda je dobila ozbiljnog protivnika", rekao je trener crno-belih.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Liga EvropeMiroslav ĐukićFK PartizanSrbijaSuperligaViktorija Plzen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara