""
""

Velšani okupirali centar Beograda: Devojke su vam prelepe, ali izgledaju kao da su u nevolji...

Vreme čitanja: 2min | ned. 11.06.17. | 18:01

"Treba više da se smeše", poručuju gosti sa Ostrva

Centar Beograda danas je u crvenom zahvaljujući mnogobrojnim navijačima Velsa koji su u dresovima svoje reprezentacije stigli u našu prestonicu zbog večerašnje utakmice fudbalskih selekcija Srbije i Velsa u kvailifikacijama za Mundijal u Rusiji.

Izabrane vesti

Navijači Velsa okupirali su gotovo sve bašte kafića na Trgu Republike, Oblićevom vencu i obližnjim ulicama, i uživajući u toplom suncu i hladnom pivu, u veoma dobrom raspoloženju očekuju utakmicu. Većina anketiranih rekla je reporteru Tanjuga da očekuju nerešen rezultat.

Kako većina Velšana, gostiju Beograda misli, biće baš 2:2, "što ne pomaže ni vama ni nama, ali biće nerešeno", dok drugi kažu da, pošto neće igrati najbolji igrač reprezentacije Geret Bejl, nerešeno će, "u gostima, na teškom meču, biti dobro za nas".

Poneki su i optimističniji i misle da će Vels pobediti 3:1, ali su jedinstveni da se dobro provode i uživaju u Beogradu, za koji kažu da je veoma lep grad, sa divnim ljudima. Posebno kažu da su devojke prelepe, ali da bi morale da se više smeše, jer izgledaju "kao da su u nevolji", te su Velšani poručili Beograđankama - smešite se više.

Ranije danas, 30 navijača Velsa dalo je krv za teško ranjenog navijača Partizana D. J. (19) koji se trenutno nalazi u KBC Zemun.

Pamti se i kada je trebalo da Srbija i Crna Gora 2003. godine igraju meč protiv Velsa, koji je otkazan zbog ubistva premijera Zorana Ðindića.Velšani su i pored toga došli u Beograd zato što su pripremili humanitarnu pomoć koja nije mogla da čeka.

Utakmica kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u fudbalu u Rusiji između Srbije i Velsa igra se od 20.45 sati na stadionu "Rajko Mitić".

(foto: Action Images)


tagovi

Evropakvalifikacije za svetsko prvenstvoreprezentativni fudbalrusija 2018SrbijaVels

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara