"Nikola Antić"
"Nikola Antić"

Voša dovodi zlatnog “Litvanca“, čeka se rasplet oko Ivanića, Nastića, Ožegovića...

Vreme čitanja: 2min | pon. 31.08.15. | 15:48

Nikola Antić potpisuje ugovor na tri godine

Nikola AntićNastavlja se rekonstrukcija tima na Karađorđu, a posle Lazara Rosića crveno-belu opremu Stare dame trebalo bi da zaduži i Nikola Antić, član šampionske U19 generacije sa Evropskog prvenstva u Litvaniji, koji u Novi Sad stiže iz Jagodine. Bivši igrač Rada i Crvene zvezde već je dogovorio uslove transfera, pa se samo čeka da stavi paraf na trogodišnji ugovor sa Vošom. 

Doduše, ona stara kaže "Prvo skoči pa reci hop", a Voša je to ovog leta iskusila i na sopstvenoj koži. Antić je podsetimo bio planiran kao zamena za Bojana Nastića, koji je već bio viđen u Legiji, ali se posao izjalovio iako je 21-godišnji levi bek zakazao lekarske preglede u Varšavi. S obzirom na ugovoreni dolazak Antića postavlja se pitanje da li je Nastić pronašao inostrani angažman na nekom drugom mestu?

Izabrane vesti

Nejasno je takođe i šta će biti sa Mirko Ivanićem (pominjali se Bursa i Selta), te Ognjenom Ožegovićem (Sampdorija) koji su dobrim igrama na početku sezone skrenuli pažnju na sebe. Ivanićev ugovor sa Vošom ističe sledećeg leta, pa je sada možda i najbolji trenutak za prodaju – osim ako se dve strane ne dogovore o produžetku saradnje naravno – dok je Ožegović vezan do leta 2018, a s obzirom na to da je tek ovog leta i stigao ne bi bilo nikakvo iznenađenje da ostane do kraja sezone.

Sa druge strane, čekamo da vidimo i da li će i koga Vojvodina dovesti na mesto levog veznog na kome su Novosađani želeli da pojačaju konkurenciju... Ostanite uz portal mozzartsport.com i saznajte šta se dešava na Karađorđu.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaNikola Antić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara