""
""

Zdravko Kuzmanović se vraća u Seriju A

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.12.15. | 10:41

Srpski vezista bi posle samo šest meseci u Bazelu mogao natrag na Apenine

Po treći put u karijeri, Zdravko Kuzmanović bi mogao da se preseli u Italiju. Kao talentovani 20-godišnjak je 2007. godine prešao iz Bazela u Fjorentinu. Potom je otišao u Štutgart da bi se na poziv Intera opet uputio na Apenine. Letos se vratio u Bazel, ali bi mogao da napusti matični klub posle samo šest meseci…

Izabrane vesti

Italijanski mediji pišu da su Sampdorija i Bolonja ozbiljno zagrizli za bivšeg srpskog reprezentativca koji ove sezone igra u promenjivoj formi za Bazel i u prvoj postavi se našao tek na polovini prvenstvenih mečeva.

Favorit za njegovo dovođenje je Bolonja, a postoji i razlog za tako nešto. Direktor kluba sa Dal’Are je Panteleo Korvino koji je bio inicijator Kuzmanovićevog transfera u Fjorentinu pre osam godina, a sada bi da opet dovede istog igrača iz istog kluba. Takođe, i Sampdorijin trener Montela u Kuzmanoviću vidi pravo pojačanje za ranjiv vezni red kluba iz Đenove.

S obzirom da i Bolonji i Sampdoriji verovatno predstoji borba za opstanak, može se očekivati je da u januaru dovode iskusne i proverene igrače, kakav je Kuzmanović.  

(FOTO: Action images)


tagovi

Zdravko KuzmanovićSerija ASampdorijaItalijaEvropaBolonjaBazel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara