Nađ (©Starsport)
Nađ (©Starsport)

Banovo brdo Partizanova “crna tačka”: Možda nam ne leže, možda imaju veći motiv

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.05.24. | 16:28

Rezonuje Albert Nađ

Dva poraza minulog proleća na Banovom brdu survala su Partizan na četvrto mesto Mozzart Bet Superlige, što je najlošiji rezultat za crno-bele od raspada velike Jugoslavije.

Pretposlednje kolo tekućeg prvenstva ponovo donosi Partizanu put na noge Čukaričkom i ponovo sa opasnošću da padne na tabeli, da izgubi poziciju broj dva i mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Izabrane vesti

A, pre samo mesec dana na istom mestu Partizan je izgubio od Čukaričkog sa 3:2.

“Probaćemo da srušimo tu tradiciju koja nije lepa za nas. Suočavamo se sa ekipom kojoj možda ležimo kao tim, a možda imaju i veću motivaciju protiv Partizana, što sumnjam, jer igraju za bodove i za sebe. Imali su zasluženo neke rezultate koje su igrali”, ocenio je Albert Nađ, trener Partizana.

Partizan po svaku cenu mora da izbegne poraz na Banovom brdu, da bi u poslednjem kolu protiv Radničkog iz Kragujevca držao sudbinu u svojim rukama.

“Ovo je jedno od finala, kao i prethodnih pet utakmica, koje su za nas bile finala. Idemo da igramo protiv ekipe koja ima pozitivniji skor u odnosu na nas u poslednje vreme. Izgubili smo od njih dva puta prošle sezone, pa smo završili na četvrtom mestu. Ove utakmice su nam bitne i biće nam teško na Brdu koliko mi dozvolimo da nam bude teško. Igramo protiv disciplinovane i dobre ekipe, ali verujem da možemo da napravimo rezultat”.

Nađ za sada kao trener Partizana ima remi u Kruševcu sa Napretkom (3:3) I pobedu protiv Mladosti iz Lučana (3:0).

Nisam bio zadovoljan bio igrom protiv Lučana, a imali smo rezultat u odnosu na meč u Kruševcu, gde smo igrali dobro, a nismo dobili rezultat. Čukarički se bori za Evropu, ali mi znamo koji je naš cilj”, istakao je Nađ.

Ni na ovoj utakmici Partizan neće moći da računa na kapitena Svetozara Markovića, koji je povređen.


tagovi

Albert NađFK PartizanMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara