©Reuters
©Reuters

A tu negde u blizini, Brazilci su u transu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.11.22. | 17:24

Biće izuzetna atmosfera na Lusail stadionu

Srbija bi trebalo da ima sjajnu podršku na Lusail stadionu, pošto se pominje da se u Dohi nalazi 4.500 ljudi sa srpskim pasošima, kojima će se pridružiti i naši sunarodnici iz ostatka Evrope i sveta. Srbi će biti brojni, ali to se apsolutno očekuje i od Brazilaca.

Selesao uvek ima snažan huk sa tribina, gde god da se održava najvažnija fudbalska smotra, a sudeći po snimcima koji stižu sa lica mesta i u Dohi je prava karnevalska atmosfera. Pristalice Brazila stižu sa svih strana, sa stanice metroa pristiže ozbiljna armija navijača, kojih već ima u porpiličnom broju i oko samog stadiona.

Izabrane vesti

Naravno, kao i kada su u pitanju naši navijači, i Brazilci su apsolutno posvećeni pesmama podrške svojoj selekciji, a dobro su opremljeni i pratećim instrumentima, pa sve to zaista impozantno zvuči.

I jedni i drugi su izuzetno raspoloženi, pa nema sumnje da će se dobro raspoloženje preneti i na same tribine stadiona koji poseduje kapacitet od 86.000 mesta.

Podsetimo, na tribinama se nalazi i 122 putnika iz Mozzartovog aviona, koji su danas bili među najglasnijima u Dohi i prenosili dobro raspoloženje na ostale navijače Orlova.

Utakmica između Brazila i Srbije igra se večeras od 20 časova, uz direktan prenos na Radio Televiziji Srbije i Areni Sport, a dva sata ranije počinje i tekstualni prenos na portalu Mozzart Sport, gde ćete moći da osetite atmosferu sa lica mesta.



tagovi

Katar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara