Komentari na vest

Afrikanci na Mundijalima kao upozorenje

G

Gost 8

pre preko 1 godinu

Pratio sam prošle zime Kip Afričkih nacija očajan je bio fudbal Senegal je ovde ostavio dobar utisak ostali onako borbeni , a Kamerun delovao dosta ne uigrano. Ako naši budu igrali presing kao prvih pešesnajest minuta protiv Brazila sigurno pobeđujemo , ali ako se upuste u jurnjavi bez pozicijonog napada verovatno gubimo .
D

Delight

pre preko 1 godinu

U ovom mecu je pitanje samo ko ce od nasih skriviti penal namerno igrajuci rukom, tradicija neka…igramo seoski fudbal, kao mangupi neki ovo ono..
G

Gostyyy

pre preko 1 godinu

Kamerun je ekipa koja je suplja pozadi, a u napadu se samo i jedino oslanja na kontre. Imaju brza i prodorna krila i napadace koji umeju da daju gol. Tako da, i ovde je matematika jasna. Pritisak, kontre, cak i pozicioni napadi su ok ako se lopta dobro i brzo krece. Pozadi da se seku i ne dozvoljavaju kontre, i to je to. Sad jos samo da se to sprovede na terenu :)
G

Gost GM

pre preko 1 godinu

Ako Brazil dobije sve tri, da 4 boda idemo dalje

Katalonija

pre preko 1 godinu

Kakav bre pritisak što mora da se dobije utakmica?!? Pa kad odeš na prvenstvo, valjda ideš da bi pobedio u svakoj tekmi ili ja to ne shvatam najbolje? Pa valjda se oni i bave fudbalom zbog naboja i želje za pobedom, ako nije tako ne treba ni da se igra... Stvarno mi ove izjave o pritisku nisu jasne, nisu oni deca, oni su izgrađeni fudbaleri, fudbal im je život, psihološka borba sa samim sobom je prisutna svaki dan u svakom momentu u svima nama...
z

znam

pre preko 1 godinu

da ću dobiti minusa zbog komentara. USA ima najbolji pristup utakmicama od svih na svetu. U svakom meču veruju da mogu da pobede... Kada bi mi tako verovali verujem da bi igrali četvrtfinala ili bar osminu finala svako SP
M

Meraklija Belgija

pre preko 1 godinu

Ajde sad Novinari odma panika , Frka , Negativnost . Do pre dva dan vi novinari ste digli euforiju kao da smo Svetski prvaci a sad totalno druga prica . PUSTITE PIKSIJA I MOMKE NA MIRU ONI SIGURNO VISE OD SVIH NAS ZELE PROLAZ U DRUGO KOLO. BICE BOLJE , IDEMO MOMCI SAMO HRABRO 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸❤️❤️❤️❤️❤️
G

Gostovic14

pre preko 1 godinu

aj da pocnemo bez Mladenovica, Pavlovica i dr Zivkovica pa i da se nadamo necemu inace truba bajo moj
M

Majstor Fudbala

pre preko 1 godinu

a bez Gudelja brale?
N

Nicker

pre preko 1 godinu

Koji igrac da zameni Pavlovica?
G

Gost200

pre preko 1 godinu

Koji vi problem imate sa Pavlovićem? Dominantan bio u duelima, skok igri, borben, uklizava. Niko ga od onih Brazilaca nije nešto izvozao. Pored golamana i Milenkovića najbolji je bio. Prvi gol Rišarlisona čist odbitak od golmana pravo na Rišarlisona, mislim kako ono sprečiti ono se u sekundi odigralo.
G

Gost13

pre preko 1 godinu

@Gost200 nema niko problem sa njim, borben je to stoji ali je dečko promaja u glavi. Peti minut on dribla gubi loptu, uleće 2 puta kao divljak, pravi žuti i veže sebi noge da ne može agresivno do kraja meča. I to nije prvi put.
W

Wue

pre preko 1 godinu

Sto se matematike tice,teoretski nam i bod ide.Naravno pod uslovom da Brazil dobije Svajcarsku..i onda u zadnjem kolu da i mi dobijemo Svajcarce.Ovo je samo racunica, naravno da bi bilo bolje da pobedimo Kamerun i to ako je moguce vecom razlikom nego Svajcarci.
G

Gost...

pre preko 1 godinu

Pa sto se matematike tice mozemo i da izgubimo. Ako Brazil dobije i Svajcarsku i Kamerun, a mi dobijemo Svajcarce bilo bi 3-3-3 i odlucivala bi gol razlika. Ali ajmo po pobedu, verujem u nase momke!
C

CrveniDjavo

pre preko 1 godinu

Smatram da je ova reprezentacija zrelija nego pre 12 godina i da imamo cemiu da se nadamo. Ono sto je bilo je proslo, idemo da osvojimo 3 boda protiv Kameruna, velika podrska piksiju!
c

carte blanche

pre preko 1 godinu

Piksi mi delovao isuvise miran, a mi nismo mogli preko noci zaboraviti igrati fudbal. Ne bi me iznenadilo da je sve ovo jedan vid strategije da se "uspavaju" sledeci rivali. Ne trositi se previse protiv Brazila (gde bismo najvise uzeli 1 bod), odigrati dovoljno dobro za pobedu nad Kamerunom koji ce nas podceniti, a onda svu energiju usredsrediti protiv Svajcarskei deklasirati istu , i biti najbolji kada je to najpotrebnije - u kljucnoj utakmici grupe i u eliminacionoj fazi.
g

goust

pre preko 1 godinu

Palo I meni na pamet, ako su stvarno odradili predstavu, svaka im čast.
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

To je tačno taj šogunski Sun Zu stil koji Piksi praktikuje. E sad, koliko je on sve to predvideo a koliko je splet okolnosti pa čovek samo lukavo reagovao, druga priča.
i

idemoo

pre preko 1 godinu

Iskreno mislim da mogu daleko nasi kao i na svakom nivou pa i na klupskom i reprezentativnom imaju problem sa pritiskom. Tako ce i u poslednjem kolu protiv Svajcaraca, to ce im biti teze nego 1/8 sa bilo kojom reprezentacijom. Da mi ne mozemo da igramo kao brazilci, nismo brzi kao francuzi ali imamo fudblere koji su iznad proseka i to skoro na svakoj poziciji jedini problem je psiha. Uvek dobro odigraju kad se ne ocekuje isto je i sa nasim klubovima. Mi Srbi trpimo pritisak jer sebi postavljamo visoke standarde i kad ne prodje sve padamo moralno i na manjim. Nije do generacije jednostavno smo mi takvi odgajani smo uz price gde slabiji uvek pobedjuje.
t

tref 321

pre preko 1 godinu

Dobar tekst,bilo bi lepo da ga pročitaju naši igrači.
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Gledao sam svaku utakmicu pa i Svajcarska Kamerun, ljudi su bili maltene odusevljeni Kameruncima a po mom misljenju najslabija Africka reprezentacija na ovom prvenstvu. Prvo poluvreme dobro ali drugo katastrofa. U odbrani su totalno nedisciplinovani prave greske koje prave mladje selekcije, ok primis gol izrade te ali onda te na istu foru izrade u narednih 15 minuta znaci povratna po zemlji gde su igraci Svajcarske totalno sami, Kamerunci 3 puta nisu cuvali "srce" svog sesnesterca to bukvalno u mladjim selekcijama se ne tolersie. A gde su me tek razocarali poslednjih 20ak minuta nisam video da je neka reprezentacija laske sacuvala prednost, Svajcarci su se dodavali na svojoj polovini Kamerunci bez pokusaja presinga i kada su par puta pokusali bilo je smesno spic laganim trkom napadne stopera, stoper doda bekovima a oni sami skroz. Znaci presing su radili ili kao da nemaju snage, ili kao da ne znaju da ga naprave nista mi nije jasno. Presing kada se pravi spic ide sprintom na stopera krila i veznjaci odmah trce na bekove i onda se lopta ispucava i ti uzmes posed. Za Brazil sam rekao da gubimo i to lagano, a za Kamerun mislim da mora da pobedimo jer su takticki katastrofalna ekipa...