Komentari na vest

Ajaks najzad proradio i u Evropi, Brajton u 88. minutu slomio Marselj

B

Bar Kohba

pre 5 meseci

6 utakmica sam prosao, sinoc 4 u LŠ Zvezdu gg, Sahtjor gg, Seltik 1 i gg, Milan X2 i veceras Dinamo 1 i 2-5, Ferencvaros X sa Fiorentinom i cekam Brajton Marsej X2 za 175e, gol za Brajton u 88.min., doslo mi da vise nikad ne odigram tiket.
I

Ivanča

pre 5 meseci

Ono što radi Brajton je tragedija za fudbal! Ljudi dave loptu, dave, dave, dave... Nisu stvorili jednu šansu k'o svet za 90 min. Na kraju im se posrećilo. Marselj je bio još gori od Brajtona, ali su imali jasan cilj da ne izgube. De Zerbi umislio da je Gvardiola, a nije mu ni do kolena. Pa kod Brajtona se ne zna ko kreira akcije. Ekipa bez ikakve vizije. Trče kao muva bez glave i nešto na silu pokušavaju. Forsira se što veći posed lopte, umesto da se unapredi kreativnost. Verovati da će neki tim kroz veći posed lopte sigurno doći do pobede, je isto kao verovanje da će nam članska karta neke partije omogućiti ministarsku fotelju. To je apsurd.
H

Hm, da

pre 5 meseci

Toliko je De Zerbi umislio da ga Gvardiola hvali i najavljuje igračima kao svog naslednika na klupi. Hmm, da, baš si pogodio sa komentarom..
M

Marko KING

pre 5 meseci

De Zerbi može samo da se zanosi da igra kao Gvardiolin Siti, jer mu je većina igrača prosečna. Jeste da ga je Gvardiola nedavno pohvalio, ali te pohvale realno ne znače ništa. I veliki Aleks Ferguson je svojevremeno hvalio Dejvida Mojesa i preporučio ga kao svog naslednika u Junajtedu, a ovaj je doš'o u Junajted nije uradio ništa.