Komentari na vest

Alegri: Tehnički gledano Vlahovićev najbolji meč, ali morao je da postigne više golova

M

Milan Galić

pre preko 1 godinu

Alegri šta ti je.Dali igrač i ko je taj da svaki šut mora biti gol.Sta ti je.
B

Bnm

pre preko 1 godinu

Tehnički gledano trener koji ne zna kud udara, a nekad je znao posao... sinoć napravi izmene i umalo da ispuste pobedu. Tehnički gledano nije zbog Vlahovica i ostalih igrača no do trenera koji je na 2:0 rekao sebi završili smo posao!
k

klegan

pre preko 1 godinu

Milki.dao dva gola odma je najbolji na svetu isto ovaj mamin sin ,jeste mogao je pogodi jos bar jednom i jeste al je bio ofs al je odigrao top mec ulazi u sanse vraca se prima loptu razigrava ,boljr da razmislja o drugom klubu polako
G

GostIgor33

pre preko 1 godinu

Ovog Alegrija treba prebit ko konja!
I

I

pre preko 1 godinu

Demagog kome Kostic ladno igra krilnog napadaca. Jos uvek nije shvatio da je covek krilni bek.
n

nadrealnooo

pre preko 1 godinu

Onako generalno gledano ova ekipa Juventusa bez Alegrija bi igrala jedno 70% bolje.
k

kojotski

pre preko 1 godinu

Batice, ti baš znaš da digneš samopouzdanje igračima. Šteta što je vezao dve pobede, trebalo ga je najuriti još pre desetak dana. Čovek usred Torina odvalio čekalicu protiv moćnog Makabija.
T

Tataratira

pre preko 1 godinu

Alegri ne seri ljubi te babo . Da manje praviš Aerodrom u odbdani covek bi dao vise golova . Nikakav ti trener nisi izvikan si kao kod nas Breskvica pevaljka .
D

Džaka boys

pre preko 1 godinu

Koiko je igrao Arsenal?
G

Gäste

pre preko 1 godinu

Nisu igraci rizikovali,nego trener svojim izmenama.Kritikuje igrace koji su mu dali golove...retko antipatican lik.
A

Archie

pre preko 1 godinu

Pa u pravu je čovek. Vlahović nije baš nešto produktivan, iako je eto počeo da postiže golove. Trebaju mu barem 3-4 zicera po utakmici da bi realizovao barem jedan. Slično i protiv Švedske gde je promašio dve strašne šanse.
S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

Ae , Alegri , malo sjasi sa Vlahovica. Posle skoro svakog meca nisi ziv ako nemas bar neku kritiku da mu natrljas na nos , cak i kad ga kao pohvalis. Druga stvar , samo tehnicki gledano , ne mozes da pobedis samo dva meca od poslednjih sedam. Mora to mnogo bolje, za pocetak da popravis jos tu taktiku i koristis maksimum od najboljeg igraca tj. Vlahovica. Sve da podredis njemu i iskoristis potencijal. Ako ne znas kako , a ti pitaj ljude iz Fiorentine , ne mora niko da zna i nije to sramota. Mislim , tehnicki gledano. I jos jednom , brate sjasi sa Dusana.
G

Gost123321

pre preko 1 godinu

A da on mozda to ne radi da bi naterao Vlahovica da bude efikasniji? Ili da se unapredi? Ili da ne poleti? Sta mislis, ima li i do toga malo? Nego ono, klasicno grobarski - nas je, najbolji je na svetu, nemoj slucajno nesto da si negativno rekao. A deckobima jos puno da radi na sebi, ako cemo realno...
J

JVPS

pre preko 1 godinu

Pogrešno si shvtatio, Alegri odgovara na pitanja novinara koji prave pritisak na Vlahovića zbog senzacije. Da je po Alegriju on ne bi ni pričao na konferencijama za novinare.
S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

@gost i ovaj drugi , nisam grobar. i ja sam u pravu.