Aleksandar Katai ponovo povređen

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.09.23. | 14:22

“Ima problem sa leđima, čekamo ga da se vrati”, poručio Barak Bahar pre duela sa Radničkim

Čekaju ga navijači, voleo bi da ga na terenu vidi Barak Bahar, ali će najbolji igrač Crvene zvezde Aleksandar Katai morati da produži prinudnu pauzu. Šef stručnog štaba srpskog šampiona, uoči meča sa Radničkim iz Niša (subota, 18.05 TV Arena), otkrio je da Zvezdin Magiko i dalje kuburi sa povredom leđa i da trenutno nije u konkurenciji za takmičarske mečeve.

Bivši reprezentativac Srbije povredio se na prvom kontrolnom meču protiv selekcije Užica, propustio je kompletan pripremni period i čekalo se da se priključi timu posle reprezentativne pauze. Ipak, ponovo je povredio leđa.

Izabrane vesti

”Katai je i dalje povređen. Nije trenirao sa ekipom i ima problem sa leđima. On je veoma važan igrač za ekipu, čekamo da se vrati, ali u ovom trenutku nije spreman”, rekao je Barak Bahar.

Mnogo toga je u Crvenoj zvezdi podređeno duelu sa Jang Bojsom, ali nemaju šampioni Srbije pravo na grešku protiv Radničkog. Vezali su dva poraza na gostovanjima i upalili alarme.

”Imamo vremena do utakmice protiv Jang Bojsa, sada je bitan meč protiv Radničkog iz Niša i maksimalno smo fokusirani na taj duel. Poraženi smo u prethodne dve utakmice nacionalnog prvenstva i svesni smo da je to previše. Razmišljamo samo o sutrašnjem meču”.

Crveno-beli su imali i nenadanu pauzu. Poslednji takmičarski meč igrali su protiv Sitija na Etihadu.

”Zavisi od toga kako ekipa bude otvorila utakmicu, sve će se videti na terenu. Nekada je dobro da igrači startuju sveži i odmorni, kao i da imaju nekoliko dana pauze. Međutim, sa druge strane, nekada to i nije toliko dobro”.

Zvezdin strateg poručuje da je pritisak sastavni deo trenerskog posla.

"Volim pritisak, on je neophodan u ovom poslu. Ukoliko ga ne bih osećao, možda bi to značilo da treba da promenim profesiju. Što se tiče stanja na tabeli, još uvek je rano govoriti o tome, s obzirom da je u toku prvi deo prvenstva. Očekuje nas još mnogo utakmica, rano je da gledamo na kom se mestu na tabeli nalazi Crvena zvezda”.

Uveren je Barak Bahar da će meč protiv Radničkog mnogo značiti crveno-belima pred duel u Ligi šampiona.

”Važno je da igramo protiv dobrih timova, kao što je to bio slučaj protiv Mančester Sitija, sa visokim tempom. Situacija je takva da moramo da se fokusiramo na sledeću utakmicu. Verujem da će meč protiv Radničkog uz ispunjene tribine biti veliki „vetar u leđa“ pred Jang Bojs”.


tagovi

Mozzart Bet SuperligaBarak BaharAleksandar Katai

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara