Komentari na vest

Aničić: Ne znam dokle će ovo srce moći da izdrži

D

Daj faul@Najzad

pre 9 meseci

@Najzad – Pohvale gode! Hvala ti! Čim krenem tebe ću pozvati za prvog pomoćnika! Samo ima jedan problem, a to je FSS koji još nije usvojio jedinstvenu školu fudbala u Srbiji i nije odredio ofanzivnu taktiku za sve reprezentativne kategorije i za klubove u SLS i PLS, naravno! Drugovi Džajić i Nedimović imaju sada preča posla! Oni se brčkaju u moru, na crnogorskom primorju, a to što se u Srbiji igra zastareli fudbal iz ’70, to uopšte nije bitno! Džajića i Nedimovića još nisu obavestili da što hitnije treba organizovati stručne seminare za tzv. trenere u Srbiji i dodatno ih obrazovati, iz kategorije “savremeni fudbal”!
T

Trenerčina

pre 9 meseci

Ja mislim da bih bio dobar trener kao i ti,uzmi mene za pomoćnika,nemoj ovog,on ne zna nista.Deal?🤝
D

Daj faul@Grizojajac Plandište

pre 9 meseci

@ Grizojajac Plandište - Domaće trenere još nisu obavestili da se u Evropi igra fudbal, sa savršenim ofanzivnim i defanzivnim prekidima, sa snažnim duelima gde igrači stoje tik uz protivnika, sa 1 do 2 dodira lopte na sredini, bez davljenja lopte i besomučnih užasno sporih dodavanja izmedju golmana, bekova i štopera, sa brzom tranzicijom i sa presingom na zadnju liniju protivnika. Ovome treba dodati samo jednu sitnicu – dobra fizčka sprema!
N

Najzad

pre 9 meseci

Eto najzad jedan dobar trener u Srbiji.Kad krećeš?
D

Don Vito Korleone

pre 9 meseci

Dobro sam pre par dana napisao u komentaru na Mocartsportu, da je potpuno svejedno ko je trener bilo kojeg našeg kluba, jer svi naši treneri su isti, odnosno svi naši treneri su ANIČIĆI. Nemaju kvalitet i ostali su zakopčani u '70. Do reprezentativne pauze će biti smenjeni treneri u Napretku, Novom Pazaru, Radničkom KG, Radničkom Niš, Železničaru i Voždovcu, zbog loših rezultata. Srpski fudbal se mora pod hitno osvežiti stranim trenerima!
G

Grizojajac Plandište@Don Vito

pre 9 meseci

@Don Vito Korleone - Slažem se u srpskom fudbalu nedostaju kvalitetni treneri, koji imaju drskost, hrabrost i savremeno viđenje fudbala. Bolje je dovesti stranog trenera nego 3-4 nekvalitetna Afrikanca, koji ne stvaraju razliku na terenu.
c

carapan

pre 9 meseci

Svaka cast za utakmicu u ponedeljak i jednima i drugima ali posto u drustvu ima ozbiljnih oboljenja i ljudi iz kluba i velikih strucnjaka tu nema vremena za cekanje tako da nama nema spasa
a

armija

pre 9 meseci

majstore ovakav alibi nisam video, ti igras fudbal na palac cela super liga to zna , dal lazes sebe ili nas..
B

BCS Šabac

pre 9 meseci

Pola utakmica Mačve koju si ti vodio bilo je namešteno.Pola lgračkog kadra si doveo iz Borče i mogli su samo kod tebe da igraju, nisi ti nikakav trener,nećeš dočekati ni vašar u Šapcu u Novom Pazaru,verovatno će te pozvati prijatelji iz Šapca pošto si tu ostavio trag,na žalost navijača