Komentari na vest

Argentina nije najbolja reprezentacija sveta, Brazil je prvi

g

gost19760

pre preko 1 godinu

Hrvatska uradila dobar posao. Sledece 4god je sigurno u prvoj jakosnoj skupini. Srbija je mogla puno vise uraditi na SP, ovako je par godina u drugoj jakosnoj skupini, nemoze ni gore a ni dole.
M

Molimteivolimte

pre preko 1 godinu

Stari o čemu ti govoriš,daleko je Srbija od 2.jakosne skupine,bliža je 4.
T

Tabele, tabele..

pre preko 1 godinu

Fifina tabela je bila uzas dugo godina, pa su pre nekoliko, mislim 4, (kada je Belgija bila prva) presekli i uveli rangiranje kao u sahu, znaci kada izgubis od nekoga ko je u tvom nivou ne gubis mnogo poena, a kada izgubis od nekoga mnogo losijeg onda gubis dosta. Od tada Belgija gubi samo od top 10 timova pa se zadrzala do svetskog na prvom mestu. Ali sa porazima sa svetskog i ubuduce ce padati, sve vise i vise. Tako da ce se rangiranje unormaliti za par godina. Ostaje pitanje, da li ovaj sistem koji u sahu radi jer igrac ima 50 partija godisnje, radi i u fudbalu gde se igra oko 10tak meceva, pa ce se mnogo sporije napredovati i gubiti poeni. Videcemo za par godina..
G

GostStefan

pre preko 1 godinu

Pa cekaj jel su Argentinci uzeli zadnji Copa America? Osvojili sv prvenstvo, Brazil jedino sto je bio prvi u kvalifikacijama i to je sve, Brazil od 2002 godine neprimetan na svetskim prvenstvima, nevidljiv sve do debakla od Nemacke.
S

Suhoj37

pre preko 1 godinu

Brazil neprimetan od 2002? Copa America - 2004, 2007, 2019 Kup Konfederacija - 2005, 2009, 2013 Olimpijske igre - Zlato 2016 Možda ovo nisu takmičenja težine jednog Mundijala ali daleko od toga da su neprimetni. Brazil će uvek biti na samom vrhu svetskog fudbala.

Mali peca

pre preko 1 godinu

belgija kako? zasto? na osnovu cega?
O

Ove

pre preko 1 godinu

Tabele su teška glupost, slično kao u tenisu. Ali koga to briga, bitan je trofej.
X

Xxrt

pre preko 1 godinu

Upravo to. Bila je i Belgija 1. na listi dugo vremena pa nije osvojila ni kup Slavice Ćukteraš.
P

Plavi10

pre preko 1 godinu

Je tabele su glupost, al ti uveliko odredjuju buducnost.
g

gostinhl

pre preko 1 godinu

Belgija četvrta, pa šta je ovo bre