Komentari na vest

Arteta se distancirao od Pepa: Nismo u kontaktu; Gvardiola: Ako dobijemo – sudbina je u našim rukama

W

Wuq

pre oko 1 godinu

Siti ima mnogo iskustva u igranju ovakvih utakmica, mnogo su igrali utakmica za titulu u prethodnih 5,6 godina to je njihova najveca prednost iskustvo… pozz
f

fore

pre oko 1 godinu

Da je Saliba tu, Siti bi svakako bio favorit. A ovako bez Salibe, Siti je APSOLUTNI favorit. Jedini način na koji Arsenal može da igra protiv Sitija sa Holdingom u odbrani, jeste da je nabiju u svojih 16 metara i da idu na kontre. Imaju vrlo brze igrače. Ako stave odbranu visoko, daće im Siti 5 komada.
C

ComeOnArsenal

pre oko 1 godinu

Trenutna psihološka i rezultatska prednost je na strani Sitija, ali i daleko veći pritisak, koji namazani Gvardiola krije i pokušava da ga prebaci na Arsenal. Velika je nesreća za Arsenal, što u zadnjim utakmicama, nije bilo Salibe i Džake, jer bi 100% umesto sadašnjih +5 bodova bilo od +7 pa do maksimalnih +11 bodova prednosti a upravo neigranje Salibe, biće najveći teret za Arsenal i nadam se Holdingovoj utakmici života. Ako se prisetimo, prvog poluvremena sa Emirata i reči Gvardiole i njegovih igrača, niko ih poodavno nije tako nadigrao i da su imali mnogo sreće, da daju kiks gol i da ne prime, još 2-3 gola. Arsenal je taj derbi odigrao bez Partija i Žezusa a i sudija nije dao drugi žuti, tj. crveni Edersonu kod penala u prvom poluvremenu. Sitiju unapred pišu bodove iz zaostalih utakmica a to nije realno i mislim da bi Arsenalu, remi dao ozbiljne šanse za titulu, dok bi pobeda bila šampionska i da bi prvenstvo bilo rešeno, to isve i Siti zna, pa će sigurno gristi, kao nikada do sada, svih 90 minuta. Arsenal je posle svega viđenog u ovoj sezoni, zaslužio titulu i kao navijač Arsenala, (vrlo verovatno i nerealno) priželjkujem da se sutra desi, nešto, što niko, osim navijača Arsenala, ne očekuje i da se bilo kako, dobije premoćni Siti.
T

Twix

pre oko 1 godinu

Distancirali se. Posto su dogovorili ligu. Sad jedan u Barsu, drugi u Real.
G

Gaizka

pre oko 1 godinu

Sad će Pep da ga napu*i ko Lalat Šarca ;)
a

artur2

pre oko 1 godinu

City ce sjutra dati 4 gola arsenaly,nece ici da ih dobiju no da ih ubiju psihicki..ubijeni su svejedno primaju po 2,3gola u zadnje,i oni znaju da je nemoguce da sacyvaju mrezy sjutra
i

ima ova

pre oko 1 godinu

Decica da se ukenjaju kada vide halanda
S

Siti

pre oko 1 godinu

dobija lagano. Mada bih voleo obrnuto. Kakav Arsenal i Arteta.
m

ma vazi

pre oko 1 godinu

To je svima jasno i svi i ocekuju da dobije Siti.. ali napises kakav Arteta i kakav Arsenal.. a ekipa ostavila iza sebe UTD Totenhem Liverpul Celzi po 15,20,30 bodova i do kraja je u igri za titulu sa jednim brutalnim Sitijem i lik napise kakav Arsenal.
@

@ma vazi

pre oko 1 godinu

i jos kaze "voleo bi obrnuto"🤣🤣