Komentari na vest

Arteta: U sredu ćemo pokazati koliko želimo da osvojimo Premijer ligu

C

Chica

pre oko 1 godinu

Navijam za Jedinstvo sa Uba, Crvenu Zvezdu a od stranih klubova za Arsenal. Ne svidjaju mi se ovi podcenjivački komentari vezani za Arsenal. Sve je moguće u fudbalu. Arsenal se ove sezone uzdigao ali ne sasvim jer klub koji želi da osvoji PL ne sme da gubi bodove od klubova koji su sa začelja tabele. Iskreno, mislio sam da su to prevazišli. I dalje je sve moguće. Kada je Jedinstvo ušlo u Prvu ligu, bilo je toliko pljuvanja, politizacije, predvidjali nam poslednje mesto i kratkotrajno gostovanje u ligi, medjutim mi ne samo da smo ostali u ligi već imamo šansu i za baraž za Supet ligu. Nadam se da će Arsenal smoći snage i da će ga sreća pogledati da osvoji PL.
R

RW

pre oko 1 godinu

Nekako sam siguran da titula nece u London... P.S. Bez zle krvi...
A

Arsenal fan

pre oko 1 godinu

Ne razumem toliku netrpeljivost prema Arsenalu.. Igraju odlično cele sezone i to je ono što je bitno.. Ubošće i neki trofej.. A vi što ih mrzite ili kao znate šta će da bude, bolje nadjite neki klub, i navijajte za njih..
V

Vršaljko

pre oko 1 godinu

Sve koje znam mrze Arsenal zbog jako arogantnih navijača, čim Arsenal ima malo uspeha, ta arogancija dolazi do vrhunca, niko ne može da im priđe po tome. A ima malo i zbog Artete, jako odvratan lik, gde je ta odvratnost kulminirala sa onim ismejavanjem sudije, kao klinčuga najgora.
t

tobdzija

pre oko 1 godinu

Pa sine Liverpulova sekta sta je radila prosle 2 godine. Svi valjda navijaju da njihov tim osvoji titulu. Arsenalovi navijaci tolko godina su sa mukom gledali svoj tim i sad kad ih je konacno malo ozarilo sunce ti kazes kako ih mrzis zbog navijaca. Nisu mi jasni ljudi koji pre navijaju za plastiku a ne za ove mlade klince koji igraju lep fudbal.
T

Trololo

pre oko 1 godinu

Koliko sam primetio, niko za navijace drugog kluba nece reci da su bas gotivni. Istina je da se svi podignu i busaju u grudi. Meni su iskreno navijaci Arsenala nekako najgori, bas su arogantni, ali i pored toga bih vise voleo da oni uzmu titulu.
I

Inzaghi

pre oko 1 godinu

Ni najveći fanovi Arsenala se nisu nadali da će se boriti za titulu, 99% njih bi u avgustu potpisalo 2. mesto u ligi.
G

Gost "

pre oko 1 godinu

Sve dok im je kapiten provokator Džaka od trofeja nema ništa...
O

Odegard

pre oko 1 godinu

Džaka nije kapiten odavno. Kapitensku traku nosi Odegard
o

ogi1410

pre oko 1 godinu

uh kolko dusmana, cim Arsenal izgubi 100 kkomnetara, kad dobije jedva 20, ne znam samo zbog cega.. zar nije ljepse da osvoji ova mlada ekipa nego ekipa u koju je ulozeno preko milijardu i svake godine sve vise i vise...
z

zxz

pre oko 1 godinu

A sta u Arsenal nije nista ulozeno?A koja to ekipa ulaze milijardu svake godine?
t

tobdzija

pre oko 1 godinu

Pa evo Celsi ove godine ulozeno 500 mil. Siti je pukao milijardu . Jeste to na vise godina. Ali su na pocetku pukli 500 mil i samo nadogradjivali . Pa Grilisa su platili 120 mil.
@

@tobdzija

pre oko 1 godinu

Koliko je Pepe placen?
g

gunnersi

pre oko 1 godinu

Pokazacemo koliko nam je stalo do titule, boricemo se jako i necemo izgubiti 5:0 nego 3:0. Nazalost Arteta sanse za titulu si procerdao sa fenjerasima, a sada ti dolaze mecevi sa Sitijem, Celzijem, Njukaslom i Brajtonom. 2 boda mozda izvuces iz ova 4 meca.

Vladimir Zoric

pre oko 1 godinu

2-4
A

Apoel

pre oko 1 godinu

Arsenal je napravio strasan mlad talentovan tim i sledece sezone uz jos par pojacanja ce biti u vrhu sigurno. Ove sezone mogu da ostanu bez titule zbog slabe klupe!
4

46

pre oko 1 godinu

To govore svake godine
i

i sledece tek ima ostanu..

pre oko 1 godinu

sreca Liver u kanalu MU toplo-hladno,Chelzi nikad gori,City pali turbine od kraja Januara, uz to na 3 fronta igra ,cek da kreneze sa LS i sve ostalo ..
G

Ganer

pre oko 1 godinu

Nije još gotovo, ali iskreno sumnjam. Pratim Arsenal skoro 20 godina i prvi put imam nadu da će narednih godina dominirati. Jednostavno nije se poklopilo bez obzira na sve. VAR koji je radio za City i VAR koji je radio protiv Arsenala, povrede Žesusa i sad Salibe (od kada i duva promaja jer je tu Holding). Bez sumnje da je City jača ekipa, ali i dalje se nadam!
G

Gaizka

pre oko 1 godinu

Sigurno je do VAR-a..
@

@gaizka

pre oko 1 godinu

Jok eto nije do VARa. Ostetili su najvise puta Arsenal ove sezone, a o proslim necu ni da pricam!
m

mozda nisi

pre oko 1 godinu

Gledao jun siti i nedosudjen ofsajd rasforda pa tako zboris...
T

Trololo

pre oko 1 godinu

Da vam pomognem obojici, Junajted - Siti cist gol, a Arsenal nije ostecen ni blizu koliko placu da jesu. Problem je sto navijaci vide samo ono sto im odgovara, a ne vide kada se nesto dosudi u njihovu korist.