Fudbaleri Persepolisa (©Reuters)
Fudbaleri Persepolisa (©Reuters)

AZIJA: Persepolis u trci za titulom u Iranu, a Bangkok na Tajlandu

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.04.24. | 08:40

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Tajland 1)

Domaćin se bori sa šampionom Buriramom za titulu. Ima četiri boda manje i meč manje, pa bi opet mogao da priđe na samo bod zaostatka pred paklenih šest kola prvenstva Tajlanda. Lampun je bezbrižan na sedmom mestu. Fudbaleri ovog tima razmišljaju o kraju sezone. Bez pobede su već četiri kola, pa je Bangkok veliki favorit pred svojim navijačima. U prvom delu sezone sezone, Bangkok je slavio u gostima protiv današnjeg rivala sa 2:0, dok je u Kupu pobedio na svom terenu sa 1:0.

PEJKAN – HAVADAR, 15.00

(Fudbal, Iran 1)

Pejkan je u donjem delu tabele u šampionatu Irana. Poražen je samo jednom u prethodnih pet kola, pa ne bi terebao da brine oko opstanka. Havadar ima isti broj bodova kao i današnji rival. Takođe je u dobroj formi, pet bodova u prethodna tri kola. Nije bilo golova u prvom duelu ovih rivala. Prethodna dva meča Pejkana i Havadara su završena tipom 0-2.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

AL TAVON – AL HALIDŽ, 17.00

(Fudbal, Saudijaska Arabija 1)

Domaćin je odičan peti, bez poraza je več četiri kola. Al Haližd je prebrinuo brige oko opstanka, na 10. poziciji je. U poslednjem duelu ovih timova bilo je 1:1. Na pet prethodnih utakmica ovih klubova dolazio je tip 0-2.

SANAT NAFT – PERSEPOLIS, 17.30

(Fudbal, Iran 1)

Persepolis ima bod manje od šampiona Esteglala, pa nam čeka grčevita borba za krunu u Iranu. Gradski rivali i ove godine su dominantni, dok je Sepahan pao u odnosu na prethodnu sezonu kada je uspeo da parira gigantima iz Teherana. Persepolis je vezao tri pobede, iskoristio je dva kiksa (remija) Esteglala, pa mu se primako na tabeli. Sanat Naft je na mestu koje vodi u niži rang, ali u poslednjih sedam kola, ima šansu da ostane u eliti. U prvom delu šampionata na Azadi stadionu bilo je 2:2 u duelu ovih ekipa. Prethodna dva meča ovih rivala dolazili su u kombinaciji GG3+.

AL ŠABAB – ABHA, 20.00

Fudbal, Saudijaska Arabija 1)

Al Šabab je na 11. mestu u šampionatu Saudijske Arabije. Abha je na bod od opasne zone, pa će imati problema da ostane u elitnoj ligi Saudijke Arabije. Domaćin je nepriijatno iznenađenje, više se očekivalo od tima iz Rijada, sigurno gornji dom. Tokom šampionata ekipu je preuzeo Portugalac Vitor Pereira, a stigao je prethodne zime Ivan Rakitić iz Sevilje.


tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara