Komentari na vest

Babić posle istorijske pobede: Levi ne smete da ostavite ni pola metra, Barsa ne voli kad igra na centaršuteve

G

GostLazar

pre oko 1 godinu

Kako sam uvek mrzeo ove izjave kada neki nas igrac sa svojom ekipom pobedi Real, Barsu, Utd, Citi ili tako neku jaku ekipu, pa krene da se prose.ava i kao oni znaju sta i kako, a onda puknu od zadnje ekipe 3:0
r

rea

pre oko 1 godinu

Bukvalno, ali bukvalno! Ne znaju ni oni kako su došli do bodova, onda krene Babić da priča kako je to to - patentirao je odbranu nad Levom. Dođe sledeći meč protiv Benzeme ili Levandovskog, popiju 6 komada.
S

Smederevo235

pre oko 1 godinu

Nasa odbrana na sledecoj utakmici: Vanja Milinkovic-Savic - Pavlovic, Babic, Erakovic, Neki bek(vratiti Lazovica, Kostica ili mozda RIstica - uglavnom ovo mesto je ozbiljan problem).
Š

Škrabotina

pre oko 1 godinu

Pre bi Strahinju na levog beka jer ima i brzinu i centaršut. Desnog beka imamo samo Jan Karla Simića koji je još dete i pitanje da li će se razviti u ozbiljnog igrača i ovog malog što sad u Zvezdi igra iza Viga. Čisto sumnjam da će Piksi promeniti formaciju i ne možemo da ga krivimo za to.
M

Maksimovicev

pre oko 1 godinu

Decko zasluzuje da dobije sansu kao startni stoper reprezentacije uz Pavlovica i Milenkovica!
S

Sedorf10

pre oko 1 godinu

Samo bez Milenkovica molim! Nije on kvalitet za prvih 11. Katar je to najbolje pokazao. Od odbrambenih igraca iz Katara jedino je Pavlovic ozbiljniji kvalitet. Ostali veoma limitirani. Milenkovic, Veljkovic su bili najlosiji deo reprezentacije. To ne treba kriti. Teren ne laze. Videlo se da protiv najboljih nemaju sta da traze. Primili smo 8 golova, a da nije bilo Vanje primili bi jos 5-6 komada. Tako da u odbrani mogu da ostanu Vanja i Pavlovic, ostali na klupu ili tribine.
R

RangoNS

pre oko 1 godinu

I ja vidim da je Milenkovic teska kiksara, ni u Fiorentini ne odskace, jedino mu skok ide. Dobio je reputaciju u Seriji A samo zbog odlicnih golova koje je imao srece da postigne.
Š

Škrabotina

pre oko 1 godinu

Sedorfe, Babić je trenutno stepen na lestvici iznad Pavlovića. Mašović zaslužuje pravu priliku.
e

esex

pre oko 1 godinu

Dobar je babara al u zvezdi zaista nije bio na potrebnom nivou..ne znam razloge ali tako je.mozda je najbolji u liniji sa tri stopera pa da bude levo.
A

Ab

pre oko 1 godinu

Prije nego što krene priča kako smo i tu napravili lošu procjenu samo jedna činjenica... Almerija je prije ove pobjede bila predposljedna sa 40 primljenih golova na 22 utakmice, znači skoro 2 gola po utakmici... Babić je dobar, al Zvezda trenutno ima, a i u prošlosti je imala dva bolja štopera... A Babari se igralo jer nije htjeo ulogu rezerve, koju je npr Pankov imao, i prihvatio...
O

OU

pre oko 1 godinu

Tako je. Babić nije hteo ulogu Pankova jer je objektivno daleko bolji od Pankova. A svakako nije bolji od Dragovića i Erakovića. A sa 3 štopera u tom momentu nismo mogli igrati, Rodić kondiciono ne može da pokriva celu stranu kao wing back, a desno nismo imali nikoga. Tako da je rastanak sa Babićem bio logičan. Postao je bolji nego u Zvezdi, ali i dalje su i Eraković i Dragović bolji igrači., samo što mi ne poštujemo one koji su kod nas, krenemo da ih cenimo tek kad odu preko.
T

Trolll

pre oko 1 godinu

Ma tako je breee, erakovic inace naj najbolji na svetu. Kakav alaba ili gvardiol, mi imamo mocnog erakovica
O

OU

pre oko 1 godinu

Niko nije rekao da je Eraković najbolji na svetu, niti ga doveo u kontekst sa Alabom, već da je barem za nijansu bolji od Babića.
F

Fabri

pre oko 1 godinu

Dobar je Rasa Pankov... Secam se dok sam pisao da je nas najbolji stoper u tom trenutku, ljudi mi se smejali.. Ajde sto se mi medjusobno smejemo nasim amaterskim misljenjima nego sto su u upravi ne amateri, nego amateri lopovi...
M

Mop

pre oko 1 godinu

Ogroman kiks Zvezde. Čovek je vrlo dobar štoper. I još leva noga.
M

Mop

pre oko 1 godinu

Jadno pucanje pluseva je ovde. Ranije nije tako bilo. Očaj