Komentari na vest

Barselonu je teško potopiti, ali mnoge sile kao da su se urotile da to učine

G

Gost19990

pre 4 meseca

Najveci problem Barse, sto se terena tice, je taj sto su zapeli za tiki taku i tu neku filozofiju i ne prilagodjavaju se.Gvardiola je to forsirao pa je menjao i razvijao dalje da bi unapredio. Imali su ludacku srecu da iz sopstvene skole maltene u istoj generaciji imaju Cavija, Inijestu i Buskeca u vezi, plus Mesija. To su sve medju najboljim igracima na svojim pozicijama u istoriji plus ostali koje su pridodavali (Anri, Vilja,Nejmar, Suarez) i Barsa je igrala kako je zamisljeno i pobedjivala. Pre toga do pojave Ronaldinja, isto su ovako igrali poprilicno promenjivo a nisu bas imali neke rezultate u evropi. (jedna ls i po koji kup uefa ili kup kupova). Sada se ocekuje isto sto i u zadnjih 20 god, a realno nemaju takve igrace u ekipi, niti ih ima na trzistu. Ni Gavi ni Pedri nisu nivo Cavija i Inijeste. Niti su igraci u napadu na nivou Etoa, Anrija, Suareza, Nejmara, a o nekome poput Mesija da ne pricamo,niti se mogu naci na trzistu a da mogu da osvajaju trofeje kroz tiki taku.
G

Gordon

pre 4 meseca

Pa Bajern ih redovno potopi i isprasi sa po 7-8 golova u mrezi!!!
S

Soprano

pre 4 meseca

Trenutno Barsi ide bas lepo... i dalje su u igri za sva tri trofeja.... la liga jos nije gotova i ima mnogo da se igra... dve utakmice prave razliku... pozzz

Scholes

pre 4 meseca

Kad vidis da svaki drugi tim desetkovan povredama odmah ti jasno da je "moderan" fudbal teska glupost. Ta sportska nauka kako je zovu, gde u detalje odredjuju treninge, snimaju sve zivo na igracu je teska glupost, jer misle ako vode sve te amalize da mogi dovoditi telo do limita stalno i da ocekuju da nece puci.. Sve te "moderne" naucnike, doktore i fizioterapeute bih isterao iz sporta, jer su glavni krivci za ovoliko povredjivanje. Em ovoliko gust raspored, em oni pametuju. Sad treba da imas tri tima za rotaciju koliko je raspored nenormalan.
X

Xxxx

pre 4 meseca

Sada se zapravo vidi koliko Gavi nedostaje Barsi jer od kad je povredjen uglavom kontre sevaju direktna duga lopta sa protivnikove polovine izmedju dva beka ( npr. prvi i treci gol Djirone) ili veleslalom od polovine pa sut sa 16 metara ( npr. drugi gol Djirone), a dok je on bio tu to bi uglavnom presecao.
i

igor978

pre 4 meseca

Razlog za lošu igru i rezultate Barse na prvom mestu jesu povrede, Ćavi igra bukvalno bez pola tima. Kada je situacija takva, trener teško može da “prenese magiju” vodećih igrača na rezerviste. Pedrija su povrede izbacile iz ritma, nema Gavija i još par veoma važnih igrača koji donose širinu i lucidnost, i to je to.
K

Khanbg

pre 4 meseca

Mene bi jako zanimalo da autorka ovog teksta objasni na koji nacin Barselona moze da se izvuce iz krize? Osim ovog koji pokusava da sprovede Laporta. Barsa ce se i ovako izvuci, samo je Bartomeu morao mnogo ranije da bude najuren i da se gospodin prezidente vrati gde pripada.
Z

Zevs01

pre 4 meseca

Kako došlo tako i otišlo, kosmička karma.
R

RealNo1

pre 4 meseca

Евертон већ једном кажњрн због финансија, постоји шанса да ће бити и други пут. Док је Барселона милијарду у дугу и све ок. Крива је УЕФА што их не казни.
a

asder

pre 4 meseca

Da nije UEFE, Real nikad ništa ne bi osvojio.
J

Jvns

pre 4 meseca

Voleli ili ne voleli Barsu zadnjih nekoliko godina je jako tesko gledati na sta je klub spao. Cak i prosle godine kada je osvojila titulu imam utisak da je to vise bio plod nekonkurentnosti Reala zbog fokusa na Ligu sampiona nego sto je Barsa zapravo zasluzila tu titulu. I tad je to bilo negledivo kao i ove i prethodnih sezona. Kada sam pocinjao da pratim fudbal pre 20ak godina Barsa je bila pojam za igru, zabavu na terenu, sa neverovatnom kolicinom talenta, prosto bila je najbolji i najpopularniji klub na svetu upravo zbog nacina na koji su njeni igraci igrali, jer to nije bila cista igra na rezultat kao danas, ono je bilo uzivanje u fudbalu, kako igraca tako i navijaca. Ronaldinjo, Cavi, Iniesta, Mesi, Buskec, Eto, Suarez, Nejmar i mnogo majstora fudbala. Sta se desilo ne znam ali nadam se da ce Barsa uspeti da se vrati svom prepoznatljivom imidzu
S

Svabanoti

pre 4 meseca

Kosmička karma...
k

kako ko?

pre 4 meseca

Pa logicno... Trener. Rano je cavi uzeo ekipu. Nije on jos spreman za barsu. Da se ne lazemo....nema autoritet..