Komentari na vest

Batak pred Niš: Utakmice se ne dele na domaće i gostujuće, želimo u polufinale Kupa

c

cdeew

pre oko 1 godinu

Ova Vojvodina mora igracki da bude jaca barem 50 % od ovog sto je sada. Ne shvatljivo i ako se vidi da je ucinjeno dosta dobrog od dolaska nove uprace letos, ali da nista ne urade zimus sto se tice pojcanja, da dovedu nekog makar iz nase lige ili okolnih, a bilo je dosta igraca koji su mogli doci besplatno. Vojvodina mora konacno da se postavi kao ravnopravno po svemu sa CZ i Partizanom, a ne da se ona svrstava u rang sa Cukom i TSC sto se i dalje radi. Tako da upava ako zna da ovi iz Bg imaju 10 stranaca onda da to radi i Vojvodina, ne da bi bili na broju nego da donesu kvalitet koji ne mogu da donesu domaci igraci. Nece imati novca kao Bg klubovi ali pored toga uz pametno ulaganje i dobar odabir igraca mogu vec sledece sezone, sto svi cekamo, da budu konkurenti za titulu. Ali konacno da malo ima pravde za manje klubove ali i za nasu ligu i ove najvece klubove, narocito kad izadjemo u Evropu, mora se ukinuti ova zabrana 4 stranca. Nekada je bilo 6, posto imamo bonus pravilo podici barem na duplo 8 stanaca moze da bude na terenu. Jer to koliko toliko pruza sansu manjim klubovima da urade nesto protiv vecitih, ali pre svega da mozemo da igramo ravnopravno u Evropi. Jer da se ne lazemo svi nasi klubovi na ne samo najveci bi bili jaci od Bugarskih, Rumunskih, pa i Hrvatskih, mogli da igraju sa Grcki itd da nam je dozvoljeno da imamo vise stranca. Jer koga da dovedes od domacih igraca da je kvalitetan kada imas 16 klubova a sve sto valja domace uzme Cz i Partizan, pa sta moze da ostane domacih igraca cak i da nas ima ko Kineza.

Chiske

pre oko 1 godinu

Apsolutno se slazem sa svime napisanim. Veoma logicno razmisjanje. Ja bi u potpunosti ukinuo ogranicenje za strance jer je besmisleno u najmanju ruku (blizanci daju pasose sakom i kapom) a drugi klubovi mogu samo da sanjaju takav tretman drzave. Povecao big bonus godine za 2. Jer ovo forsiranje dece moze da bude mac sa dve ostrice. Ti stavljas neformiranog igraca u vatru i to je opasno jer motivacija zna da im ode u bunar posle par izgubljenih lopti. E sada znam iz prve ruke da Vojvodina nije imala vise novca za plate u zimskom prelaznom roku (bilo je par odlicnih igraca na ponudi Milos Vulic recimo je imao ugovor pred nosom). Zapravo ceka se da nekima isteknu ugovori a neki ce biti i prodati sada na leto. Zukic (nisam siguran ali i njemu valda istice ugovor), Traore (Bice prodat najverovatnije), V. SImic (istice ugovor). Topic je vec trebao da ode u Italiju ali je odbio. Tako da jos uvek ti nije rasciscen igracki kadar od bofl igraca koji imaju u ugovoru stavke da moraju da igraju. To treba zahvaliti bivsoj upravi.

Chiske

pre oko 1 godinu

Inace mislim da je ova utakmica trebala biti odlozena zbog katastrofe koja nas je zadesila. Nije vreme za fudbal a ni za bilo kakvu zabavu... Ja sada treba da gledam i da se radujem. Tesko...