Komentari na vest

Bez minuta u Zvezdi nema ni poziva u reprezentaciju

M

Manche

pre 6 meseci

Poslednju utakmicu koju je igrao, igrao je kriminalno lose. Od tada ga nema ni na mapi. Niko ne moze da me ubedi da na tom desnom beku kojeg igra u reprezentaciji ne moze da odigra bolje od Mićka kome to nije prirodna pozicija.
m

mita i trta

pre 6 meseci

udario tvorza svoju staru fintu vratio degeneka da okrene kintu
b

buba mara

pre 6 meseci

Da li je to onaj igrac koji je posle laznjaka na derbiju pao na travu i dugo,dugo,dugooooo se klizao po terenu?Pitam za druga...
G

Gostiona

pre 6 meseci

On je dobar ali na zalost ne igra jer ostali imaju prednost,dokle videce se. Nije ni trebao da dolazi u zvezdu.Nasamarili ga.Jbg
к

кам ту

pre 6 meseci

ред стар Бро...
M

Mladić

pre 6 meseci

Izdrži Miloše,sve se menja i sve prolazi.Dolazi tvojih “5 minuta” a onda te ne mogu izbaciti iz startnih 11 ni buldožerom.Degenek odličan tip,uvek krvari za Zvezdu. 💪🙏
d

dovidjenja

pre 6 meseci

Da sam na njegovom mestu nikad ne bi dosao u srpski fudbal.Trazio da idem na zimu i ćao.
Н

Недељковић је показао

pre 6 meseci

како се игра фудбал,трчао тамо-вамо,додао првом до себе,играч за Реал...
o

ojo

pre 6 meseci

Jedan od igrača prema kome se Zvezda ogriješila,bog sve vidi Pravda za Degeneka!
e

ej

pre 6 meseci

jos gore je prosao mitrovic, mogo je da igra dva svetska prvenstva za kanadu...
j

jel to onaj

pre 6 meseci

mali sto nema mu..a i skakuce ko zec .Kakva crna Kanada tom je Surdulica plafon
М

Милоше,

pre 6 meseci

кад Ти је најтеже,замисли како је само јетри чика Мише Косановића....
J

JN94

pre 6 meseci

Ако је Звезда већ државни клуб, логично је онда да је и народни клуб. У некој иоле нормалној држави би у том случају логично било да се тај народ редовно обавештава и буде добро упознат о свим добрим и лошим стварима које се дешавају у клубу, зашто се поједини играчи упорно форсирају, шта је са Дегенеком, Шљивићем, Кабићем, Спајићем, Адом ... Да ли у овој држави постоји бар један спортски новинар који има ону ствар да постави нека питања на која већина нас жели да сазна одговор?
ј

јуче ме услужио у

pre 6 meseci

red star shop-u,и питао ме да га одвезем до Аустралијске амбасаде...
P

PEČURKANA - 6

pre 6 meseci

Još je on u terapiji kod kiropraktičara Umara Sadiqa.
S

Sla6

pre 6 meseci

Laž je da je Barah tražio Degeneka, tražio je Bogdana Planića i Levia.Planić na ratnoj nozi sa mađiom dok Leviu nisu hteli da mu dovedu,jeftin 800.000 ne mogu da se ugrade...
б

бранкица Станковић

pre 6 meseci

хоћеш да радиш за нас?
M

Mujagic

pre 6 meseci

Kakvo je ovde pranje para palo, tuzilastvo ima zicer
M

Miloschichich

pre 6 meseci

Kakvi komentari, ludilo. Maltretiranje, a on mesavina pujola i dani alvesa licno. Ne zezajte ljudi lik je prosek a dobio je milione od zvezde, boli ga uvo sto ne igra to znaju oni koji ga poznaju, u zvezdi ima ugovor kakav nigde ne bi imao i zato se uvek rado vraca
D

DekiSum

pre 6 meseci

Umesto djige lagano u ovoj formaciji
Б

Бибарс

pre 6 meseci

Вероватно још увек тражи бурек по који га је Садик послао, зато му не даје шансу Бахар, чека га да се врати.
N

Na

pre 6 meseci

Privremenom radu u pekari, zaposlio ga Sadik burek majstor. Sve je bolje od parizera, rupe i laznog kluba
I

Idi mi,dođi mi

pre 6 meseci

Zašto su cimali čovjeka džaba?!Da bi sjedio na klupi?Više bi pomogao na beku dok bi Mićko korisniji bio na sredini.
S

Statler

pre 6 meseci

Da igra sa jednom nogom ne bi bio lošiji od Rodića a Mijailovića da ne pominjem.
D

Degeneku...

pre 6 meseci

TREBA DATI SANSU,JER I OVAKO NAM JE ODBRANA KATASTROFA,GORE NE MOZE,TREBA MU DATI SANSU BAR U NASOJ LIGI DA VIDIMO HOCE LI BITI STA BOLJE.
D

Degeneku...

pre 6 meseci

TREBA DATI SANSU,JER I OVAKO NAM JE ODBRANA KATASTROFA,GORE NE MOZE,TREBA MU DATI SANSU BAR U NASOJ LIGI DA VIDIMO HOCE LI BITI STA BOLJE.
D

Dejani

pre 6 meseci

Ima dosta stvari koje mnogi ne razumiju kod Bahara, ali za mene je najveći misterija zašto Degenek nikada ne igra kada je ga bas toliko htio..
R

Ris

pre 6 meseci

Pitanje ko ga je htio? Prije bih rekao da je dosao zbog neke kombinacije.
?

??

pre 6 meseci

@ris nije zbog kombinacije, vama su sve kombinacije. Degenek je oteran iz zvezde, oprostio dug, a kad je barak dosao on ga je trazio. Uprava se bas iscimala da ga dovede, placen je pola miliona, a sad ne dobija sansu. Zadrzan je milunovic koji ne igra, doveden degenek koji ne igra, oteran erakovic koji bi igrao, oteran na pozajmnicu lekovic koji je za rodica doktor, oteran azarov koji bi u ovoj formaciji na levom beku procvetao. Mnogo nelogicnih poteza vezanih za odbranu. Pravimo tim vise od pola godine za ls i na kraju pocnemo ls bez bekova i stopera. Sve i da je degenek kombinacija kako kazes, zasluzuje da igra pre rodica i mijailovica. Ne verujem da je degenek bezobrazan lik pa da je napravio neki disciplinski. Korektno bi bilo od terzica, marina ili baraka da neko od njih kaze sta je sa degenekom, mnogi navijaci zvezde zele da vide degeneka u startnoj postavi, a oni kurvinjski cute

Proficap

pre 6 meseci

Decko je zakon. i uvek je odlicno igrao kada igra za Zvezdu. Protiv Fjorentine bio vrhunski. Ne zezajte vise coveka. I dajte zadnju liniju Degenek, Dragovic, Djiga. Samo prebacite Djigu na levu stranu a Degeneka desno. Dosta vise zeanja sa ovim covekom.
d

d. g.

pre 6 meseci

Ne znam nikog da je Zvezda maltretira kao njega. Čoveka prodajemo na silu i kupujemo uz šarene laže. Ako nije laž Bahar je na njemu insistirao za desnog beka. Umesto da uživa u SAD on greje tribine u Ling longu. Verovatno se i on pita kako je ispao glup.
D

DMI

pre 6 meseci

Da,bas ga maltretira...vratili ga po treci put i napunili ga parama a decko je ispod proseka.
i

ivko svemirko

pre 6 meseci

Maltretiraju onog nesretnog rodića na levom beku. Čovek samo što još ne igra na vašarima i turnirama po selu. Biće invalid u 40 godina.
z

zshsh

pre 6 meseci

ne znam ni zašto su ga doveili po 5 put,osim ako se nisu ugraduli onda odobravam bravo doktore
а

армата

pre 6 meseci

Све више вјерујем у причу да у екипи имаш пар Мркелиних играча (читај први од њих Дегенек) , пар Терзиних, пар тренерових, пар оних који мало више одскачу од осталих као и једног до два играча од бивших или садашњих навијача. Кад се то све подмири, формира се 11 стартних и измјене.
и

их

pre 6 meseci

и које јачи у ланцу његових више играча и игра и има минуте
Z

Znojko

pre 6 meseci

Ovaj članak nevezano što ga selektor nije pozvao je trebao da izađe onog trenutka kad je Bahar počeo da stavlja Mijailovića na tu poziciju.Sada je kasno,čovek je potpuno ispao iz ritma jer je prvu i poslednju utakmicu odigrao u pripremnom periodu tj.kad je tek došao.Postavlja se pitanje,ko će da snosi odgovornost ako ništa onda bar za njegova mesečna primanja koja sigurno nisu mala?!Ako ga je Bahar toliko želeo i insistirao na njegovom dolasku onda treba prvo trenera da pitaju da razjasni gde je zapelo a posle pitati najodgovornije kako oni na to gledaju.U svakom slučaju još jedan u nizu igrača koji ne igra a prima novac za to.
M

Marinjo1

pre 6 meseci

Slucajan minus! Potpisujem sve
G

Gost83

pre 6 meseci

Trojka pozadi bi MORALA da bude Degenek, Dragovic, Djiga a ne Rodic...Degenek desno jer je igrao i desnog beka, Dragovic u sredini jer je to najzahtevnije mesto od trojke pozadi a i najsporiji je a Djiga levo, tamo gde je Rodic, jer smatram da je mlad momak i moze bez problema da se presaltuje tu a i brz je pa zaustavlja kada protivnik napada po krilu. Mislim to je neka osnova kada se igra sa 3 pozadi, da su 'desni i levi' odbrambeni brzi i agilni jer bi trebalo da zaustavljaju protivnika po krilima.
d

duc

pre 6 meseci

Nije Sauter nego Sutar, dajte vise, jebote...

Comi81

pre 6 meseci

Stvarno sramota što rade ovom čovjeku!!! Reprezentativac Australije,,odigrao cijelo Svjetsko prvenstvo desnog beka i sad nema mjesta u ovom raspadu od tima koji nema ni jednog beka nego nam Mijailović ivra desnog beka a pretrčava ga i lomi ko god stigne...Bruka.
A

Apoel

pre 6 meseci

Ako zeli defanzivnijeg desnog beka trebao bi Degenek to da igra. Ako hoce ofanzivnijeg onda Nedeljkovic! Niko Mijailovic na tom mestu, on je dobar samo na zadnjem veznom! A u sistemu sa trojicom stopera moze i tu Degenek jer Bukari onda pokriva celu desnu stranu!
D

Dragan VG

pre 6 meseci

On i na zadnjem veznom nije nista posebno. Prosek za Super ligu.
?

??

pre 6 meseci

Nije degenek los ni kad krene napred. Nije da ima neku tehniku ili dribling, al ima solidan centarsut. Bolji od mijailovica sto puta. Jos je i fizicki spreman, moze dosta da trci i ako mu brzina nije jaca strana
c

cccc

pre 6 meseci

naravno o ovome niko da pita. nikakav letak da vidimo
u

ul455

pre 6 meseci

Cudne stvari jako. Dovode se igraci koji nemaju nikakvu ili malu minutazu. Ne postoji nikakav kostur tima, a pola sezone je tu.

AvantiStellaRossa

pre 6 meseci

Ovo je katastrofa sta uradise coveku, vratili ga i nije odigrao 2 utakmice

kln

pre 6 meseci

sramota, bitno da srki igra
M

Mop

pre 6 meseci

Vi ovog coveka bas zezate. Dovedi, prodaj pa ga ponovo vrati, pa oprost dugova i sad ga ukanalite. Vidi se da voli Zvezdu ali je ovo bas bezveze.
U

Umar Sadiq

pre 6 meseci

Ima problema sa prsljenom...
V

Veljko9

pre 6 meseci

Na SP igrao desnog beka i bio skroz ok, sklonise coveka iz tima da desnog beka igra zadnji vezni..

kln

pre 6 meseci

zbog jedne greske u utakmici kojoj je i dragovic napravio slicnu, al degenek ocigledno nekome smeta
Z

Zema

pre 6 meseci

Nista mi ovde nije jasno toliko ga zeleo da dovede a ne da mu da igra
S

Suadinjo

pre 6 meseci

Nije mi jasno zasto je sklonjen iz tima? Zbog jed og kiksa protiv Vozdovca? Pa dobro, i Dragovic je kiksnuo protiv TSC-A u duelu pre gola, Djiga je nesiguran igrac totalno... Pa Bahar je prvi insistirao da se Milos vrati i to da bi igrao desnog beka, a sada nam beka igra Mijailovic koji ne moze da se pokupi na toj poziciji. Nije mi jasno da Degenek greje klupu
B

Birokrata

pre 6 meseci

Ma pittanje je da li je i to istina da je bahar trazio njega ili su samo progurali pricu jer nisu hteli/mogli da dovedu boljeg. Ali svakako mi nije jasno sto coveku ne daju sansu, ne bi mogao biti toliko los koliko mijailovic koji tu prinudno igra.
P

Popsi

pre 6 meseci

Terajte ovog Bahara, žali bože bačenih para.
2

2305

pre 6 meseci

ali zato Nedeljkovica je gurnuo u vatru i druge klincei tu svaka cast Baharu
о

отели га

pre 6 meseci

ванземаљци,или није хтео да преспава код тренера??
f

flamengo

pre 6 meseci

Jos jedino njega da proba na zadnjem veznom