Zinedin Zidan (©Reuters)
Zinedin Zidan (©Reuters)

Bolnica u Realu, Kraljevići desetkovani u Ueski

Vreme čitanja: 3min | sub. 06.02.21. | 10:46

Šampion Španije, posle šokantnog poraza od Levantea u Madridu prethodne nedelje, ide na noge novom članu Primere bez osmorice igrača

Loša sezona za Real. Odbrana titule u Španiji za četu Zinedina Zidana je nemoguća misija. Deset bodova manje od gradskog rivala i utakmicu više čini se da ne nenadoknadivo za velikana. Kraljevići gube utakmica protiv „malih“. Pogotovo je rasprodaja bodova na svom Alfredo di Stefano stadionu u ovoj Primeri.

Opet su počele priče da se Zidanu sprema otkaz posle ispadanja iz Kupa kralja i bledih mečeva u Primeri. Uz lošu formu nosilaca igre, i povrede su desetkovale sastav Madriđana. Za gostovanje novog članu elite Ueski danas (16.15), francuski stručnjak ne može da računa na povređene, kapitena Serhija Ramosa, Danijela Karvahala, Lukasa, Edena Azara, Rodriga, Valverdea i Iska. Van stroja je i brazilski štoper Eder Militao, tragičar meča protiv Levante prošle nedelje. On je već na početku meča dobio crveni karton i suspendovan je za duel 22. kola. Naćo se tek oporavio posle preležanog virusa korone.

Izabrane vesti

KVOTA U MOZZARTU DA ĆE REAL DA ODBRANI TITULU U PRIMERI JE 8,00.

Zidan je ostao sa 14 igrača iz glavnog pogona, pa je priključio ekipi trojicu golobradih momaka - golmana Altubea, defanzivca Viktora Čusta i vezistu Marvina Parka, koji je u septembru debitovao za prvi tim Reala protiv Sosijedada.

Ueska je na poslednjem mestu Primere, ali daje znake života u poslednje vreme. Osvojila je četiri boda u prethodna dva kola, a pošle nedelje je na Zorilji slavila protiv Valjadolida sa 3:1. I domaćin nije kompletan. Fale Moskera, Insua, Ramirez i Valera. U prvom delu sezone bilo je 4:1 za Real uz dva gola Karima Benzeme. U sva tri odmeravanja snaga ova dva tima slavio je madridski velikan.

Sevilja je vezala pet pobeda, tri u Primeri, i u igri je za drugo mesto. Real i Barselona posrću, pa je ovo prava prilika za Andalužane da u ovom šampionatu budu bolji od titana sa Iberijskog poluostrva. Na Sančez Pishuanu večeras (21.00) stiže ove sezone veoma loš Hetafe za koji igra srpski reprezentativac Nemanja Maksimović.

Nemanja Gudelj nije igrao prošle nedelje protiv Eibara u Baskiji zbog žutih kartona, a sada je opet u konkurenciji za tim Đulena Lopetegija. U prvom delu sezone u Madridu je bilo 1:0 za goste. Hetafe postiže manje od gola na meču, a samo je Elče slabiji u toj kategoriji.

Vijareal ne zna pet mečeva za poraz u šampionatu Španije, ali je protekle nedelje ispao iz četvrtfinala Kupa kralja. Levante je slavio posle produžetaka sa 1:0. Žuta podmornica ide na noge Elčeu (18.30) koji posle solidnog starta sezone polako pada i glavni je kandidat za povratak u Segundu. U prvom delu šampionata nije bilo pogodaka u duelu ova dva tima.

Meč Ueska – Real Madrid (16.15), kao i preostala tri meča današnjeg programa u 22. kolu Primere možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com. Dovoljno je samo da budete registrovani, a registracija je besplatna.


tagovi

Real MadridHueskaPrimeraSeviljaHetafeViljareal

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara