Serhio Ramos (©Reuters)
Serhio Ramos (©Reuters)

Real sa 14 seniora ide na Uesku

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.02.21. | 18:52

I trojica juniora s njima

Kleca Real Madrid, u pet poslednjih utakmica u prvenstvu dobio je samo dve. Ljulja se stolica treneru Zinedinu Zidanu, koji se zbog teorije da ga novinari „buše“, obrušio danas na njih na konferenciji za medije.

Ali, nije ni to sve. Real rešetaju povrede, sve je manje igrača na treninzima, pa Zidan mora da poziva u pomoć fudbalere iz juniorskog pogona. Pred utakmicu u gostima sa Ueskom situacija je očajna: na spisku za meč je samo 17 igrača, od toga su trojica juniori!

Izabrane vesti

Zidan za ovaj duel ne može da računa na povređene Serhija Ramosa, Karvahala, Lukasa, Azara, Rodriga, Valverdea i Iska, koji se poslednji priključio toj grupi. Van stroja je i Militao, zbog crvenog kartona dobijenog u prošlom kolu, dok se Naćo još nije vratio u puni pogon nakon preležane korone.

Francuski stručnjak je ostao sa 14 igrača iz glavnog pogona, pa je priključio ekipi trojicu golobradih momaka: golmana Altubea, defanzivca Viktora Čusta i vezistu Marvina Parka, koji je u septembru debitovao za prvi tim Reala protiv Sosijedada.

Srećna okolnost za Kraljevski klub je što će posle gostovanja Ueski u naredna dva kola igrati na svom terenu, protiv Hetafea i Valensije.



tagovi

Real MadridZinedin ZidanPrimera

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara