Komentari na vest

Brazil i Srbija trenutni rekorderi u Kataru

O

Opa bato

pre preko 1 godinu

Pored najveceg BDP-a u Evropi tigar je i najgledaniji na planeti..Bravo tigre nas
1

11

pre preko 1 godinu

Jao kako ljudi vole da gledaju Srbiju to je čudo jedno, svi osećaju da uzimamo zlato 😂
U

Ujka Zitko

pre preko 1 godinu

Rekorder je Brazil.80% njih je doslo da gleda lepotu igre Brazila.😉
n

noless

pre preko 1 godinu

To je to- nas i rusa 300 miliona 🙂
B

Bnm

pre preko 1 godinu

Dodali 10% na pun kapacitet stadiona. Katarci ako ovako nastave biće na kraju prvenstvo pratilo uzivo 46 miliona gledalaca
P

Pfff

pre preko 1 godinu

Ok da smo mi u našim medijima najbolji, ali vi i previše hiperbolišete.
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Mislite Brazil?
M

Mika iz Trstenika

pre preko 1 godinu

Pa to je najvise zbog brazilskih navijaca,gde su tih 4500 nasih sto je najavuo surbatovic za ovaj mec plus dijaspora nesto mi ne deluje da je bilo toliko
N

Novinari

pre preko 1 godinu

Svjedocili da ekipa koja osvaja SP kao Srbija nema ni jedan sut na gol cak ni pokusaj u sat ipo vremena. LMAO
B

Bg

pre preko 1 godinu

Brazil je najpopularnije reprezentacija na svetu prepuna zvezda, naravno da ce biti ispraceni najvise
l

lazzzz

pre preko 1 godinu

Kako 88 hiljade gledalaca kada je kapacitet stadiona 80 hiljada???Ko koga ovde laze???
L

Loženje

pre preko 1 godinu

Još veća gladanost i poseta će biti u revanšu ,tj. U finalu istih ovih reprezentacija.

Joco Inter

pre preko 1 godinu

Da se ne lažemo, ovo je zbog Brazila logično.. Prvi favorit, uostalom velika zemlja, zemlja fudbala.. A nažalost svi su videli da smo bili očajni..
B

Bg

pre preko 1 godinu

I manje fudbalske zemlje od nase su se bolje pokazale, manje vise svi su prikazali borbu i zelju, nasa igra je uz igru Katara realno bila najocajnija. Verovao sam da mozemo borbenoscu da kupimo navijace iz drugih zemalja, a mi smo bili katastrofalni. Nadam se da ce biti bolje u nastavku.
p

predji pola

pre preko 1 godinu

I svi oni videli su nasu bruku. Tresu se noge velikim fudbalerima. Dajte neki tekst o Sergeju kako vredi 150M. Videli smo ga.
R

Radojče

pre preko 1 godinu

Preterali ste ga baš.Razumem ja da ste vi razočarani posle utakmice sa Brazilom, kao što sam i ja bio, jer nismo stvorili makar jednu dobru šansu, ali napraviste sad od ovoga kao da smo zalutali na Svetsko, i kao da nismo remizirali i pobedili Portugal u Lisabonu 2:1 za direktan plasman, što smo ranije mogli samo da sanjamo.Ovo je prva, a verujem i jedina utakmica gde nismo stvorili kvalitetnu šansu da zapretimo golu protivnika.Još nas je uhvatio maler, pa Kostić nije igrao, pa su nas lako probijali preko Mladenovića po levoj strani, a Vlahović nije potpuno spreman pa da napadnemo sa 2 napadača.Šta da se radi, prošlo je, ne vredi sad polemisati oko toga.Jesu Sergej i Tadić, napadački podbacili jako, kao i wing bekovi sve do ulaska Radonjića, koji je malo prodrmao ekipu.Verujem da će ovo biti mnogo bolje protiv Kameruna i Švajcaraca, a vi nemojte toliko mračiti, zaboravili ste lako koga sve nismo pobeđivali pre ove utakmiceSamo da Vanja i odbrana budu požrtvovani i dobri kao protiv Brazila, a napad kao protiv Portugala i Norveške i biće sve to dobro.Sportski pozdrav!
R

Radojče

pre preko 1 godinu

Hteo bih još da dodam da su Brazilci zaista impresivno izgledali, svi živi igrači im imaju brzinu i krila su im se vraćala u odbranu, a presingovali kada je trebalo.Ipak su to Brazilci, ali i dalje stoji da je glupo što im nismo zapretili jednom ozbiljnije, osim one šanse iz kornera, ako je uopšte mogu nazvati šansom, jer su Brazilci oba puta glavom lako intervenisali.Sad se vidi koliko nam znače u potpunosti spremni Kostić, Vlahović, Mitrović, kao i Sergej i Tadić, koje su ovi presingom usmerili da vraćaju loptu uglavnom nazad, a ne napred kako smo navikli.Ali na kraju krajeva, Piksi zna šta sad treba, desi se jednom loša utakmica i to je to, od ove gore ne može, pa zato verujem u pobedu protiv Kameruna!