Milojević: Nedeljković će ostaviti veliki trag u Premijer Ligi

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.05.24. | 21:42

Trener Napretka apostrofira učinak klinaca iz Kruševca

Kombinuje Ivan Stefanović Napretkov sastav u čitavom plej - ofu, ali mešao je karte i Vladan Milojević večeras pod Bagdalom. Počela je Crvena zvezda meč u Kruševcu sa čak sedmoricom bonusa i to je bio pun pogodak za aktuelnog šampiona.

Sa Gutešom na golu, Mimovićem, Đigom, Radojevićem, Kneževićem (zatresao mrežu jedanput i upisao asistenciju), Šljivićem i Sremčevićem (postigao dva gola) u polju crveno - beli su slavili protiv Čarapana ubedljivo sa 4:0, a Napredak je još jednom odigrao meč u kojem nije prikazao baš ništa.

Izabrane vesti

"Kakvo je bilo vreme, plašio sam se kiše, ne zbog terena, koliko zbog publike, jer znam da je uvek lepo uvek igrati pred velikim brojem ljudi. Zasluženo smo pobedili, čestitke igračima, a pohvale i za Napredak zbog plejade mladih igrača. Mi smo takođe imali dosta motivisanih mladih fudbalera i zadovoljan sam njihovim odnosom pre svega. Zaslužili su ponašanjem i radom minutažu i ovo je podstrek za njih da još više veruju u sebe i budu i u nastavku strpljivi, jer njihovo vreme tek dolazi. Treneru Stefanoviću čestitam na lokal patriotizamu, znam koliko voli klub, a Napretku želim da skocka dobar tim. Bez obzira na rezultat u plej - ofu, oni su igrali dobar fudbal tokom cele godine i imali su kontinuitet", rekao je na konferenciji za medije nakon meča Vladan Milojević, trener Crvene zvezde.

Zanimalo je novinare hoće se li nakon povratka na teren Kosta Nedeljković naći i na utakmici finala Kupa Srbije.

"Kosta je vredno radio, prevazišao je problem. Naše dete koje će ostaviti veliki trag u Premijer ligi, jer ima veliki potencijal, ali sve zavisi od njega samog. Nadam se da će i reprezentacija Srbije u budućnosti dobiti još jednog pravog igrača. Što se tiče sastava za finale, još je rano."

A Vladan Milojević još uvek nema trofej iz tog takmičenja sa Crvenom zvezdom u biografiji.

"Kada ste u Zvezdi želite sve trofeje. Igrao sam jedno finale Kupa, nisam ga osvojio, sa Čukaričkim kao trener jesam. Trudićemo se da protiv dobre Vojvodine budemo pravi. Pohvalno je što ćemo finale igrati u Loznici. Meni je puno srce, svaka čast za državu i FSS zbog toga", kazao je Milojević.

Ivan Stefanović, trener Čarapana, izvukao je iz ovog meča par jedinih pozitivnih utisaka.

"Bez obzira što je Zvezda došla s podmlađenim timom, to su kvalitetna deca, željna dokazivanja, nešto najbolje iz Srbije. Zaslužena pobeda, bili su bolji tokom celog meča. Mi se okrećemo meču protiv TSC - a, ali pre svega razmišljanju o prelaznom roku. Drago mi je što su na terenu našli Mihajlović, Miladinović i Milenković, igrači koji su 2006. i 20007. godište, a odigrali su korektno", rekao je strateg Napretka na konferenciji za medije.



tagovi

Vladan MilojevićKosta Nedeljković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara