Komentari na vest

Buongiorno Italia: Da li je Kjeza već top igrač?

a

alex88

pre preko 2 godine

Laciju je bolje da stavi Marusica u napad umjesto Muricija.. bolji je od njega 10x. Za reprezentaciju ga svaki put pogodi kad izadje 1 na 1
S

StoneCold_

pre preko 2 godine

Mbappe je do sad imao jedno odlicno SP, i to je sve. Nabijanje statistike u FR prvenstvu nije merilo kvaliteta. Nije mi realno da Inter proda De Vrija kad za njega moze da dobije mozda 40 mil a da dovede Ica koji je teska rupetina. Ico je kiksara u Torinu plus je neverovatno prljav igrac. Ne samo da tuce nego se i valja pri svakom kontaktu. Nisu u tolikoj rupi finansijski da prave takve eksperimente.
h

hohohohoho

pre preko 2 godine

a cekaj jel moze neko da mi objasni sto hvale toliko juce kijezu a covek je promasio jedno 3 stopostotne sanse? valjda treba da bude kritikovan zbog toga a ne hvaljen. nista mi nije jasno.
Z

Zizuu

pre preko 2 godine

Bez pogovora, izvanredan je
V

Vrana

pre preko 2 godine

Da dodje mbape u italiju pa da mu proseta bubrege mesar neki i da mu prebroji prste na nogama svaku utakmicu ni on nebi davao preko 20gol. Kjeza je top igrac ali igra u timu koji uvek igra na rezultat drugo igra u italiji koja cela igra pozadi tvrdo.
Š

Štštšttš

pre preko 2 godine

Бајсооон, у Италији се постиже највише голова у топ 5 лига, та прича о гранитним италијанским одбранама је давно прошла, ти ниси гледао фудбал деценију-двије, а ко мисли да је у Француској лако давати голове благе нема, сви играчи су одлично физички припремљени, нарочито одбрамбени...