Komentari na vest

Buongiorno Italia: Grujić očarao Italijane – Marko je kompletan vezni igrač! U Torinu o slučaju Radonjić

P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Ljudi prosto i jednostavno Marko Grujic mora da igra u startnoj postavi reprezentacije Srbije kod gospodina Piksija.Pokazao se i u Herti i u Portu razneo je sredinu terena Intera.Problem je sto mu niko od saigraca nije dovoljno pomogao inace bi Porto imao povoljniji rezultat.Izgleda da je vecina publike iz Srbije na strani Porta u ovom dvomecu.
I

Ibrahima Gueye

pre oko 1 godinu

Koliko će puta Radonjić dobiti priliku i svaki put je upropastiti... Što se tiče Grujića, iskreno se nadam da će nakon ove dobre partije, više igrati...
I

Igor978

pre oko 1 godinu

Grujić igra redovno u Portu. Meni bi on u reprezentaciji igrao zadnjeg veznog a Gudelj na štoperu, dok Maksimović ne bi video teren. Čak i mali Ilić je po kvalitetu ispred Maksimovića.
l

lalala

pre oko 1 godinu

Gudelj, Grujić, Lukić, Maksimović. Sve su to korektni igrači koji imaju određeni kvalitet, ali svako od njih ima i jasne mane u igri. Ja lično smatram da Grujić jeste u globalu kvalitetniji igrač od Lukića, ali shvatam i logiku Piksija, naročito s obzirom da je najveća mana Grujića brzina, a da mi u postavi već imamo Sergeja koji je isto zbog visine sporiji igrač i Tadića koji slabo trci i da je sa Lukićem zeleo da ubrza malo vezni red. To nije dalo željeni rezultat, pošlo Lukić nije odigrao dobar turnir, ali ne može se reći da Piskijev ideja nije imala logike. Sto se tice ovih komentara u kojima se pljuje Grujić, to su ili preostrasceni navijači Partizana ili neko ima nešto lično protiv njega, jer sam primetio da svaki put da se objavi neka vest o Grujiću, uvek ima par komentara sa češćom i ničim utemeljenom pljuvacinom.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Nema potrebe za ovakvim dizanje u nebesa posle jedne sasvim solidne partije. Odigrace sada opet tri cetiri losih i sve se vraca na isto.
G

Gostqqq

pre oko 1 godinu

Grujic izvikan fudbalercic, nista vise.
l

lol12

pre oko 1 godinu

Mnogo se ti razumes u fudbal
0

011.011

pre oko 1 godinu

Grujic odlican igrac, sinoc podsetio na Matica iz najboljih dana.Razneo sredinu Intera.

ZetaReticuli

pre oko 1 godinu

Miriše da će Radonjić igrati Ligu Šampiona na jesen ;)
O

OU

pre oko 1 godinu

Marko je potcenjen jer je totalno nenametljiva ličnost. Da ima malo drskosti napravio bi više. Jedini naš defanzivni vezni igrač koji može da igra prvu postavu u Portu. Lukić, Maksimović, Gudelj i svi koji imaju prednost ispred njega, ne mogu da igraju na njegovom nivou. I baš na SP nam je falio jedan disciplinovani DM koji radi svoj posao tačno i ne odstupa, ne vuče ga lopta, ne gubi disciplinu. Možda nam odbrana ne bi bila na onolikoj vetrometini.
g

gušavac

pre oko 1 godinu

Lupio si za sve pare. Prvo, dečko nije zadnji vezni, drugo apsolutno ga vuče lopta jer realno jeste dobar sa loptom, treće, da je on igrao u reprezentaciji, duvalo bi još više, četvrto, Ilić je kompletniji igrač od njega, a tu dolazimo do discipline koju si pomenuo koja je njegova manjkavost. A kad smo kod toga, i Gudelj i Saša Lukić su taktički posmeniji, pa su samim tim pouzdaniji od njega. Voleo sam ga u zvezdi iako sam grobar, jer je stvarno delovalo da ima štofa za ozbiljne stvari, a njemu evo već 27 godina, a ni za milimetar nije napredovao u odnosu na juniorske dane. Šteta, voleo sam da igra on pre Sergeja, i verovatno bismo sa njim bolje izgledali, ali očigledno da momku nešto fali, čim nije mogao do minuta pored onako kilavog veznog reda u Liverpulu, gde svi zajedno kad se saberu ne znaju lopte upola koliko Grujan.
O

OU

pre oko 1 godinu

@gušavac, i peto, nemaš pojma. Kratko i dovoljno.
I

I

pre oko 1 godinu

Čitao sam sam ovaj odgovor na komentar do momenta u kom pise da nije uspeo pored onako kilave odbrane Liverpula. Koliko neznanja, a napade coveka.Hahahahahaha pa tad su jeli teren i loptu. To sto je izvucen i poslednji atom iz njih ne znaci da to nisu bili dobri igraci.
h

hiss

pre oko 1 godinu

gušavac prebaci se na gledanje drugog sporta.
N

NoName 1

pre oko 1 godinu

@gušavac Momče, ko je pismeniji igrač pokazuje klub za koji nastupa. Vidiš, Grujić igra proleće u Ligi Sampiona, Lukić i Gudelj su bliži borbi za opstanak u ligi sa svojim klubovima. Njihovu pismenost smo videli na svetskom. Totalni amateri.
G

Gostaldello

pre oko 1 godinu

OU + I = Gost999. Obicno pocinje komentarom na ekavici kao OU, pa sam sebi odgovara na ijekavici kao Gost999. Ovaj put je "promesao karte" pa je odgovorio kao I, ali se malo naljutio. Mlad decko, a ocigledno ima previse vremena za gluposti. Treba mu oprostiti
@

@OU

pre oko 1 godinu

Grujić ti sigurno nije DM već klasični CM...
G

Gostsog

pre oko 1 godinu

Ima veliki problem sto je iz Zvezde a ne iz Partizana. Da je njihov, bio bi najbolji
v

v1ad

pre oko 1 godinu

A u reprezentaciji starter Lukić pre njega nekom ludom logikom.
g

gušavac

pre oko 1 godinu

Nije to luda logika, to je realnost. Neuporedivo taktički pismeniji, iako je Grujić tehnički bolji, pa čak i fizički superiorniji.

za gusavca

pre oko 1 godinu

Videli smo tu takticku pismenost protiv Kameruna i Svacarske…Taktika nam je bila jaca strana u te dve utakmice.
@

@gušavac

pre oko 1 godinu

Lukic bolji od Grujica? Ovo je kao da si rekao da je golman partizana Popovic bolji od Onane.