Komentari na vest

Buongiorno Italia: Inzagi nije za Inter, Lazovićevih 7/8 za Veronin put ka luci spasa

e

eskobar

pre oko 1 godinu

gubi se iz intera
4

4wf

pre oko 1 godinu

Stankela Inzagijev profesor.
d

demichelle

pre oko 1 godinu

Davide Nicola nije više šef struke Salernitane. Njemu je otkaz uručen pre nekih sat vremena,ovaj put definitivno. Iervolino je "poludeo" posle utakmice sinoć,sramna taktika i postavka,izostanak Ochoe na golu, Coulibalija i Bohinena u vezi.. Poklon bodovi direktnom konkurentu za opstanak.. Ako ne bude nekih veleobrta,novi trener Granate je Paolo Souza. Slučajnost ili ne,on je sinoć gledao utakmicu uživo na Bentegodiju. Kontakt je uspostavljen noćas,danas su postigli dogovor,ugovor do 2024.. Konačno pismen trener,portugalski stručnjak će biti veliko pojačanje u sada već grčevitoj borbi za opstanak kluba sa Arechija..

elmagico

pre oko 1 godinu

Spaleti je uvek bio veliki trener. U Romi nije imao srecu zbog situacije Palota/Toti a u Interu je Radja pravio haos + vrhunac drame Wanda/Mauro/Inter Bas sam srecan zbog Lućana ☆☆☆
P

Peendula

pre oko 1 godinu

Jbg nema više Moratija da sipa šakom i kapom. Nema ni Berluskonija, Kranjotija, Sensija, neće biti ni Anjelija. Tu je glavni odgovor na ovakve timove. Stadioni su im ruine od Bentegodija, Marasija do Maradone. Jedino Juve i Udineze imaju nove stadione. Ok San Siro i Olimpiko imaju šmek, legendarni stadioni, ali ostalo plač majke božije. Pa Poljska ima bolje stadione. Treća stvar nema više kvaliteta iz sopstvenih redova, omladinskih škola. Zaniolo, Kataldi, Ranokija, Politano, El Šaravi... ma dajte molim vas. Pa ni u seriji B ne bi igrali pre 20 godina. Tamo su gde im je i mesto pa neka sada opet nameštaju.
M

Milos92Vs

pre oko 1 godinu

I opet su ti stadioni za nase svemirski brod. Osim mare i jna, ostali su da se prekrstis i levom i desnom, mada i marakana i jna nisu neka lepota al bar lice na nesto.
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Интер ако нпр замени Инзагија са тренером који игра нпр 4-2-3-1 ...Биће тешко,јер Интер нема крила...а нема нпр четири шпица од по 60-70м па прода двојицу и доведе крила,а треба им четворица Инзаги делује погубљено,прво доведе Кореу за 30м...у шпицу увек ротира не знам да л су на три меча заредом почела два иста шпица,мења фул бекове сваки меч ко да су аматери.То у Лацију није радио.
Y

Yika

pre oko 1 godinu

Jos veca budala sam ja od njega, igram dvojku na inter i naravno padnem. Šinter je šinter
G

Gost2

pre oko 1 godinu

Inzagi I Inter nikad nisu bili jedno za drugo,Inter je veliki klub koji zive za pobede dok gospodin koji se bavi poslom trenera duzi niz god nije ostvojio nista sem kupa I super kupa a ostalo je gubio predhodne sezone dobijenu titulu dao Milanu u ligi sampiona imao vise srece nego pameti Ali tu je kraj Porto ce ih pojesti na zalost,dovode igrace koji nisu ni za Moncu,isteosene Ali bitno da su za dz ili za 30 mil nista izmedju umesto Dibale oni dovode Miki Mausa,umesto da prodaju Skinjara za 80 mil sad ce dobiti tuki,vracaju Lukakua koji je nije igrao 6 meseci itd itd jedino dobro je Onana sto je Morata uradio proslog leta drugo nista kakav Korea,Dzeko I Lukaku