Komentari na vest

Buongiorno Italia: Italijani i Nemci znaju to najbolje

elmagico

pre preko 1 godinu

Lućiano koooonacno, u Romi nije imao srecu zbog svega sa Totijem, u Interu mu se prvo desi situacija sa Radjom a onda par meseci drama Inter-Wanda-Mauro Svuda je izvlacio vise od maksimuma tima, jedina zamerka sto je kasno pravio izmene ali to je promenio sad ocigledno Gospodin ❤️

elmagico

pre preko 1 godinu

mrzim Inter iskreno ali realan komentar nzm sto ste nalupali minuse
I

Inter

pre preko 1 godinu

elmagico@ pa ovde uglavnom plusevi se dobijaju u zavisnosti da li se pohvalio neki klub, bez obzira da li je realan komentar ili ne. Zatim, ovde ima par "navijaca" koji nemaju pametnija posla nego lupati po 100+ minusa. Tu su pre svega u vecini navijaci Milana. I ja mrzim Juventus, takodje ne volim Milan, ali ovi navijaci Milana (cast izuzecima) su toliko nerealni i nadobudni da ih ne mogu gledati. Ja ovde nikog ne vredjam, cak sta vise svaki klub oslovljavam na pristojan nacin. Koliko god da ne volim Juventus, par puta sam govorio pozitivne stvari o njima, iako ih smatram lopovima i to nije uvreda jer je dokazano na sudu, ali to ne znaci da nema neceg pozitivnog u tom klubu koliko god ih ja mrzeo.
I

Inter

pre preko 1 godinu

Zanimljivo koliko je postalo standardno da italijanski mediji pokusvaju da unesu barem nekako nemir u svlacionici Intera pred neki vazan mec u Italiji. Istina, ovo za Lukakua i nije nesto, ali kad vec iznose takve stvari pred derbi zasto ne spomenu recimo Pogbu koliko on kosta Juventus za svoj doprinos ili recimo Di Mariju. Nova pojacanja su se ocigledno jedino dobro pokazala kod Napolija, od ovih jacih klubova i donekle kod Rome. Kod Milana pojacanja daju slab doprinos, kod Juventusa je situacija donekle bolja, kod Intera jedino Onana i donekle Acerbi, Lukaku skoro da ni ne igra.