Komentari na vest

Buongiorno Italia: Penal je kad ga sudija svira!

S

Soy argentino

pre 6 meseci

Gledao sam ovu situaciju na snimcima vise puta. Neutralan sam navijac. Italijan je udario Mudrika po nozi nije dirao loptu. Ovo je penal.
f

fghuikgreyyh

pre 6 meseci

Ni P od penala,pa nogu je stavio pored Mudrika.A ovaj skocio ,kao Spanovicka. Navijao sam Ukrajince,ali penal nije bio.
P

Pedja108

pre 6 meseci

Kada se gleda snimak, vidi se kontakt i to jeste faul. E sad, pre toga Ukrajinac stize do prvi do lopte, ali je ne kontrolise, samo je pokusao da je sutne ka golu i u trenutku faula, nema kontrolu nad loptom tj ne postoji sansa da bi prosao dalje, stigao loptu i dao gol. Da je lopta bila kod njega ili da je cusnuo samo metar od njega, nema sumnje da bi bio penal.
Z

Zbaj

pre 6 meseci

Nisam gledao snimak iz vise uglova, ali iz ovog sto jesam u momentu djeluje da ga je zakacio, a onda u drugom da nije. Medjutim to sto se tice kontrole lopte je bitno kod donosenja odluke da li igrac koji pravi faul dobija zuti ili evenutlano crveni karton, jer bi igrac nad kojim je napravljen faul usao u izglednu sansu. Jedino sto je bitno kod dsudjivanja penala je da igrac skloni loptu i da pri eventulanom kontaktu lopta bude u terenu, ako se desi kontakt to je penal, a kontola lopte i intezitet faula odlucije da li igrac koji pravi fual prolazi bez kartona, ili sa crvenim ili zutim kartonom. Ako odje ima kontakta onda je ovo penal, a Cristante prolazi bez kartona.
Т

Терза Мађија...

pre 6 meseci

слажем се,ал треба судију погурати да свира пенал...
N

Ne postoji

pre 6 meseci

Ljigavijeg naroda od komsija nam kockastih,Engleza i zabara.Ducic je takve najbolje opisao.
b

bravo srbine

pre 6 meseci

A kad je Ronaldo dao gol kod nas na Marakani? Ušla lopta metar u gol. Da li smo se javili da tražimo poništenje?
P

Pedja108

pre 6 meseci

Malo malo pa to podsecanje kako je Ronaldo dao gol. A sta je bilo godinu dana pre toga kad je u kvalifikacijama isti taj Ronaldo dao gol iz cistog ofsajda koji nije sviran, nego priznat gol?
e

eeeeeee,a djeee

pre 6 meseci

Druze penal nije bio. Budi objektivan.
A

A ti Srbendo

pre 6 meseci

Da se setis ne dosudjenog penala protiv Svajcarske u Brazilu ili namerno gazenje Berkampa Mihajlovica po grudima i to pred pomocnim sudije a prosao bez ikakvih sankcija.Ovako mozem do sutra gde su nas sudije opljackale.Jednom da i nama u korist da sviraju.
@

@ A ti Srbendo

pre 6 meseci

Ne radi se o tome dali je Srbija ikada oštećena ili ne, nego je čovek ovde prozvao Italijane zbog navodne ljigavosti kao komentar na priču o penalu sinoć. A ja ga pitam zašto su oni ljigavi samo zato što su profitirali od sudijske odluke koja je MOŽDA bila pogrešna. I mi smo profitirali još više jer nas je jako gruba greška sudije odvela na svetsko, a ne vidim da je Srbe ubrojao u te ljigave. Ako budemo imali malo zdraviji i pošteniji odnos prema svetu imaće možda i svet prema nama.
G

GostLazar

pre 6 meseci

Pogledao sam situaciju više puta i kao neutralni posmatrač ne vidim da je penal. Možda ima minimalnog kontakta međutim mi mnogo više deluje na teatralno poletanje Mudrika. Štaviše postavljam tezu da ova situacija pre svega desetak godina ne bi bila čak ni razmatrana za najstrožu kaznu.