Komentari na vest

Buongiorno Italia: Serija A drma Evropom kao nekada! Jeste li sigurni da Matić ima 34 godine?

F

Fulvio Bernardini

pre oko 1 godinu

Odlican uspjeh timova iz serie A... Polako se podizu i na evropskoj sceni, postixu manje golova nego prosle godine u ligi ali guraju dobro u evropi... Liga nikad ujednacenija, sem Napolija koji drzi isi nivo od starta i zasluzeno je prvi, ostali svako svakog moze da dobije, i sto me uvijek najvise radovalo u Italijanskom fudbalu, male ekipe uvijek pomrse konce velikima....neka prodje i 5 ekipa dalje, pa je to vrhunski uspijeh, a da ne pominjemo da su Italijani aktuelni evropski sampioni, i da su u toj ekipi imali samo Veratija koji igra van Italije ako se ne varam...jos da rijese probleme oko infrastrukture, da timovi izgrade svoje stadione i samim tim ce im porasti zarada, a bigami ce se povecati i TV prava i Seria A opet pretenduje da se podigne na prva dva mjesta najjacih liga, jos ako englezi ogranice broj stranaca kao sto se pominje,ponovo ce seria A drmati evropom.
G

Gostqqq

pre oko 1 godinu

Kakvo subjektivno izvestavanje. Klasicno pljuvanje po Murinju na koje smo navikli, klasicno opravdanje za Vlahovica na koje smo navikli, klasicno nicim izazvano pljuvanje Jovica na koje smo navikli. Video je da je promasio sansu, a nije video da je spasio gol i da je namestio jedini gol na mecu. A i ta sansa, video sam je jutros, ono skoro da nije imalo ni gde da prodje lopta, ali bitno da se opljune po njemu, jer se to tako naviklo.
G

Gost999

pre oko 1 godinu

Opaaa novi nik😂svaka cast, nisi odavno ga smislio hahaah..
G

Gost87

pre oko 1 godinu

Parma! 💛💙
B

Brko

pre oko 1 godinu

Velika stvar, nema šta. Ali što se tiče lige prvaka, mora se reći da je sve ovo ipak splet sretnih okolnosti (izuzev sjajnog Napolia). Ali raduje vidjeti Milan u 1/4 finala CL. Ako Inter prođe, možda bude međusobni duel i eto jednog milanskog kluba u 1/2 finalu. Tu bi se priča trebala završiti, ali i to bi bio astronomski uspjeh i velika moralna injekcija za sljedeću sezonu

elmagico

pre oko 1 godinu

pa ne bas astronomski? Pre par sezona da je bio VAR Roma bi igrala finale sa Realom, da nije bilo one nesvakidasnje kradje Liverpula u oba meca
P

Pegaz9

pre oko 1 godinu

Bice Serie A ponovo najveca, ne moze sve da se kupi. Zivela najfudbalskija zemlja Evrope.
B

B.B.

pre oko 1 godinu

Kao veliki obozavalac Seria A i Italijanskog fudbala(jedan od onih koji je nedeljom sedeo za trecim kanalom i gledao prenose)Italijani se daleko od onih dana kada su bili neko i nesto u evropi.Ekipe su prosecne,igraju drugorazredna takmcenja,i tu mogu da pariraju.Postali su liga koja izvozi igrace i na njima zaradjuje.Tesko ce neki veliki igrac u jeku karijere doci u Seriu A u ovom trenutku.

bojke

pre oko 1 godinu

Nisam bas siguran da Inter, Napoli i Milan ce igrati cetvrtfinale drugorazrednog takmicenja
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Nisu kao nekad ali čini se da idu uzlaznom putanjom. Imaju 7 timova u 1/8 finala evropskih takmičenja. 6 timova je pobedilo u prvom meču i veliki je favorit da prodje dalje. Milan i Napoli su već prošli u 1/4 finale lige šampiona i ukoliko i Inter izbaci Porta to će biti prvi put od 2005/06 da Italijani imaju 3 tima u 1/4 finalu lige šampiona.
B

B.B.

pre oko 1 godinu

Da me ne shvatis pogresno,ja i dalje vise volim Pogeldati Juricev Torino(obozavam njegov rad),Sasuolo,Romu nego Totenhem,City,Celsi. . . i ja bih voleo da se vrate gde su nekada bili,ali mislim da je ovo njhov maksimum.Jedino bi Napoli ako ostane u ovoj formi mogao uz srecu zreba da dogura daleko. . .videces Inter,Porto nije nimalo naivna ekipa.
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Slažem se da nije, meni Porto, Benfika i Napoli igraju najlepši fudbal u evropi za njihove pare, i voleo bi da prodju dalje ali ipak Inter ima pozitivan rezultat iz prvog meča.