Komentari na vest

Buongiorno Italia: Vlahović i Kostić na klupi protiv Sevilje? Komplikuje se ostanak Spaletija u Napoliju

z

zixxaa

pre 12 meseci

spaleti ako išta ima u glavi pobeći će glavom bez obzira,kao prvo nema šanse da ovo ponovi,aako završe u top4 sledeće godine (čak i sa istim ovim timom) da pevaju, kao drugo treba ovo da iskoristi kao odskočnu dasku da se uhlebi negde za 5x veće pare a ima gde
D

Dzi

pre 12 meseci

Zao mi je Kostica, dobar momak, ali ne sumnjam da ce naci ozbiljan klub i nakon juvea...
D

DG82

pre 12 meseci

Kostić je bio odličan celu sezonu, jedno vreme i najbolji igrač Juventusa, ali od aprila ga je stigo umor i to je to. Sve u svemu, opravdao je svoju ulogu ove sezone, neka sad malo igraju oni lenjivci sa klupe, pa da vidimo da li zaslužuju dres Juvea više od Kostića.
K

Kafic.Tviteric

pre 12 meseci

Vlahogol je najbolji jer je igrao jednu utakmicu za Partizan i zato sto se uhvatio za medjunozje na SP. Kakva faca. Veljiki si Partizane.
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Vlahovic i Kostic ce uci u drugom poluvremenu svezi i da budu x faktor Alegrija i da pokusaju da odluce da Juventus prodje.Sto se tice Napolija i Spaletija nista cudno Aurelio De Laurentis je prosto takav covek a Spaleti ako ode vrlo verovatno moze da zavrsi u Totenhemu.
J

Joksa1986

pre 12 meseci

Zato ce Nagelsman u Napoli !
Л

Лазар

pre 12 meseci

Ево друга сезона није ни почела а већ се види како је Наполи само један мали симпатични клуб, који ће наредну титулу видјети за 36 година а следећу сезону завршити као осми на табели.

Leki

pre 12 meseci

Pa nije Napoli baš mali klub al ajde.