Komentari na vest

Četiri imena na Totenhemovoj listi kandidata za novog menadžera

A

Aleksejko

pre oko 1 godinu

Mladost pretekao Toteham u trci za novog trenera. Jel obrnuo Lalat krug? Ja sam prestao da brojim posle Napretka iz KŠ. Sad kad dodje Dzaja pa polako smene Piksija pred odlazak na EP i onda Lalatovic postaje selektor,a Totenhem bude 14 na tabeli.
p

peki30

pre oko 1 godinu

Glas za Poketinja! Pravo Totenhem je iz njegove ere kad je igrao leprsavo, kao i iz vremena Harija Rednapa kad su igrali Modric, Bejl i Adebajor
G

Ginola 14

pre oko 1 godinu

Kažu da su na vrhuncu njegovog prošlog mandata, novinari iz Liverpoola i Manchestera dolazili na stari Lane da gledaju Spurse radi uzbudljivog fudbala, iako njihovi timovi nisu gostovali tu u datom trenutku. Mauricio Pochettino, he's magic you know!
I

Igor978

pre oko 1 godinu

Spaleti nikako, rado bih Enrikea video u Engleskoj ali Totenhem nema tim koji bi igrao Enrikeov fudbal. Prosto premalo igrača u sredini terena koji znaju da sakriju loptu i da podele kvalitetan pas između linija.
r

roni

pre oko 1 godinu

a paraciti metla nista?transferima unistio juve,sad totenhem.
P

Pluribus unum

pre oko 1 godinu

Mislim da ce biti Amorim, jer in forsira 3-4-3 a trenutno imaju igracki kadar za to.
G

Gost566

pre oko 1 godinu

Sto nedovedu Pocchetina slobodan je na marketu??
E

Etoal

pre oko 1 godinu

Ja sam se nasmejao kada su ga doveli.
D

Dejani

pre oko 1 godinu

Konte je dobar trener, ali PL je preteska. Vidite samo kako je Anceloti iz Evertona koji nije imao neke Bog zna dobre rezultate otišao u Real. Ne bi me začudilo da Konte ode opet u neki od velikana liga petice
R

RangoNS

pre oko 1 godinu

Recimo u PSG, a taj trener PSGa u Juventus.
A

Aleksejko

pre oko 1 godinu

Enrike je za mene odličan trener,voleo bih da dodje u Totenhem jer onda ne bi videli šesto mesto a kamoli 4,pa on kad bi došao morao bi ceo fudbalski kadar da promeni. Ne znam sta bi on sa ovakvim igračima I njihovim stilom fudbala.
p

piolista

pre oko 1 godinu

Come off you Spurs!