Baždar (©Starsport)
Baždar (©Starsport)

Crno-beli bez Saldanje u Lučanima, Baždaru vruća glava

Vreme čitanja: 2min | sub. 16.03.24. | 11:44

Vraćaju se Zahid, Kovačević i Severina

Težak trenutak za Partizan: posle gubitka prvog mesta ide u Lučane (13.30), na noge najiskusnijoj ekipi u ligi – Mladosti.

Imaju crno-beli i dalje šampionske ambicije, ali ni domaćinu ne fali motiva, pošto je još u igri za evropsku vizu.

Izabrane vesti

Biće Partizan oslabljen, jer će mu ponovo nedostajati najbolji strelac lige Mateus Saldanja.

„Svi osim Saldanje su spremni. Koga nema bez njega se mora i može. Severina je odradio suspenziuju. Kovačević je juče počeo da trenira, Zahid se bolje oseća, pa će biti u kombinaciji za prvih 11“, otkrio je trener Duljaj.

Ulogu startnog špica ponovo će imati Samed Baždar, koji je u samo nekoliko dana prošao put od junaka pobede nad Železničarom, do tragičara, zbog promašaja, protiv Napretka.

„Stvari su se mnogo brzo izdešavale što se njega tiče. Dva gola, poziv u A reprezentaciju... Sad mu je glava malo vruća. Međutim, ne treba praviti nikakav pritisak na njega, treba ga ostaviti da bude miran. On je i dalje izuzetno mlad igrač, vremenom će sve doći na svoje mesto. Moramo da budemo strpljivi sa mladim fudbalerima“.

Mladost igra pomalo atipično, sa petoricom fudbalera u poslednjoj liniji, a u timu ima sve same „senatore“ domaćeg fudbala, svaki sa preko 300 superligaških utakmica, od Tumbasevića, Pejovića, Radivojevića, Miloševića...

„Igrao je slično i IMT na našem stadionu, ali tu smo imali druge uslove, drugačiji ambijent. Mladost igra čovek na čoveka. Ipak, uvek se koncentrišem na način na koji ćemo mi da igramo, a to je da budemo opasni, da ulazimo u šanse. Nama je važno da i kada pobedimo, to bude uz igru koja zadovoljava naše navijače“, naglasio je Igor Duljaj.


tagovi

Samed BaždarMateus SaldanjaIgor DuljajFK PartizanMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara