Komentari na vest

Crvena zvezda do kraja sezone bez Lučića

C

Czdragancz

pre oko 2 meseca

Brz oporavak!!! Meni se licno ne dopada ovaj momak. Nekako mi je sirov za ovu igru ,sebican ... U svako slucaju sto pre da ozdravi
Y

YayaT

pre oko 2 meseca

Ovakve povrede znace da mu ne gine nazadovanje u karijeri. Izgubice jako puno na brzini, koju nije ni imao a manje ce se loziti na dribling zBog straha (a to je sve sto ima).. Sledi scenario slican Nikolicu,pravac kod Baraka i slicnih
H

Ha ha ha

pre oko 2 meseca

Jao super, pa ovo je pojačanje.
V

Veljko9

pre oko 2 meseca

Brz oporavak decko, jedini koji je pokazao nesto protiv Engleza u onoj bruci.

Mile Stručnjak

pre oko 2 meseca

Kakav god fudbaler da je u pitanju uvek je šteta ako se povredi ali konkretno za ovog talenta su većina pisali da se proda što pre, jednostavno to nije to, predvidiv je i nedorečen. Da su ga uvalili nekom taman bi uzeli i neke pare, ovo potencijalno može da bude slučaj kao sa Veljkom Nikolićem... Svakako brz oporavak
Z

Zvezdas!

pre oko 2 meseca

Dajte podrsku decku i ne brukajte se
D

Don Vito Corleone@Ostertag

pre oko 2 meseca

@Ostertag – izvini druže Ostertag, ali što si ti video epohalno u igri Žan Filipa, jednog drugoligaškog igrača, iz tima iz sredine tabele Francuske druge lige?! Ne znam da li su te obavestili da je rečeni Žan Filip igrao, prošle jeseni, u grupnoj fazi LŠ i klasičnog napadača i igrača iza klasičnog napadača i šta je pokazao?! Apsolutno, ništa! Ustvari, pokazao je da bio totalno inferioran, uz to nezainteresovan, neborben i previše spor! Možda će ti se jednoga dana upaliti ona idejna sijalica (iz stripova), pa ćeš shvatiti da je Žan Filip iole kvalitetniji, da on bi igrao barem u nekom francuskom prvoligašu!
T

Tarantula

pre oko 2 meseca

Nije ništa video prijatelju,ni on,a ni ovi što ga brane jer prosto,stadion i momka uživo nisu ni videli.Eto ja ti kažem,i kuću dajem ako grešim.Imam dvojicu takvih u komšiluku,jedan nije bio na Rajku od 2006,a drugi ide 2 puta maksimalno godišnje, ali eto,kažu mi,jesi video,svi na mocartu misle kao mi!Hahahhahahah,šta reći?!Ono što sam ja kod Krasoa video,to je da dečko ima bol dole i da pomisli da blokira neki centaršut,da isprati svog igrača,što je na ovom nivou smešno i Zvezda ne pravi nikakvu razliku na njegov jedan ili dva dobra poteza za 90 min.
O

Ostertag

pre oko 2 meseca

I sa tim bolom je 2 klase iznad konkurencije...i ovog Lučića koji radi laznjake u nedogled i davi loptu isto tako... Kraso igra prvog ili drugog spica u Obali Slonovace zadnje 2 godine...a da ne moze u ovoj sramnoj ligi da bude starter...smešno!
T

Tarantula

pre oko 2 meseca

Ostertag,možda prijatelju,ali u Sasuolu ili Lečeu...U ovoj Zvezdi gde za Bukarija treba još jedna lopta,sa Kangom koji kad pogreši ne stigne ni da se okrene a protivnik već u kontri ispred naših 16,sa veznim redom koji niti se brani niti napada,sa timom bez ijednog skok igrača gde strepim kod svakog prekida,itd,itd.Ako mi već treba jedan takav,uvek bih pre stavio Kataia,bar zbog starih zasluga.
D

DarkoSrbija

pre oko 2 meseca

Jes los i nije za prvih 11..al. pozele ti mu takvu povredu😒..I vi ste kao navijaci..ma pre svega niste ljudi..to nije za pozeleti ni tudjem igracu..sramota

VecaBg1971

pre oko 2 meseca

Zelim mu sve najbolje ali je decko nedovoljno kvalitetan za Zvezdu, najblaze receno.
m

milo123

pre oko 2 meseca

kako su mi odvratni ovi komentari kad se neki igrac povredi pa ljudi pisu kako je to pojacanje za bilo koga. jeza me hvata. pogotovu kad se radi o ovakvim povredama. napisati tako nesto i onajgorem neprijateljuje krajnje degutantno, kamoli o igracu koji je povredu doziveo dok je giljao za klub koji volis. fuj.
L

Lik

pre oko 2 meseca

Želim mu brz oporavak, ali je on za mene jedno veliko razočaranje ove sezone. Koliko preterivanja i pravljenja viška poteza u situacijama kada je najprostije rešenje i najbolje. Očekivao sam njegov napredak u odnosu na prošlu sezonu, jer ima nešto plemenito u sebi, ali mu je očigledno potreban trener koji će mu izbaciti te "bubice" iz glave, suvišne driblinge, zalamanja i naučiti ga da šutne i centrira u pravom momentu.
g

gostinjo

pre oko 2 meseca

Kako bez Lucica do titule? Ne mogu Kanga, Hvan , Olajinka i Ivanic bez takvog majstora na krilu. Nema nam spasa.
Z

Zvlat BG

pre oko 2 meseca

Prednji ukršteni. Operacija. Oporavak traje 6 meseci, a na sport tek posle godinu dana. Drži se majstore! Sve najbolje!
T

TUGA PREGOLEMA

pre oko 2 meseca

Kako ćemo sad sa samo 31 igračem?
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

Lucicu zelim da se sto pre oporavi, a ovo je samo pojacanje za nas, jer nece imati ko da davi loptu i dribla u prazno
D

Drvo

pre oko 2 meseca

E jbg, nadao sam se da će da igra pa da ga na leto prodaju. Ovako ostaje još godinu dana.
l

lalalal

pre oko 2 meseca

Nista bonus ce biti stranac Cemu to pravilo
R

Ris

pre oko 2 meseca

Stamenić po godinama ima pravo da igra jer je rođen nakon 01.01.2002. godine. Znači uzeli su čitavu godinu kao mjerilo, i nema veze što je u februaru napunio godinu kada prestaje biti bonus. E sad, nisam 100% siguran ali mislim da ne može biti bonus zato što igra za drugu državu bez obzira što ima srpski pasoš. Bonus igrač pored Srpskog pasoša mora da bude igrač koji može samo da igra za naš državni tim. Bilo za mladu selekciju ili kao jednog dana potencijalni A reprzentativac.
J

Jesse Custer

pre oko 2 meseca

@Ris Pa je l' bio bonus protiv TSC-a kada je zamenio Lučića? Naravno da može da bude bonus.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Svi srpski državljani imaju ista prava. Prestanite da lupetate ni jedan srpski državljanin ne može biti stranac u Srbiji.
@

@Ris

pre oko 2 meseca

Bonus je državljanin Republike Srbije rođen '02 i kasnije. Znači svaki igrač koji ima domaći pasoš, bez obzira na ostale koje poseduje, ima pravo nastupa u tom svojstvu. Generaciju '03 preskaču, od sledeće sezone su bonusi rođeni 2004.
F

File Inzagi

pre oko 2 meseca

Neka vrate bracu Mituljikic! To je neka alternativa!
O

Otac Makarije

pre oko 2 meseca

Mogu i bracu Musemic, tu su po godinama sa Kangom.
O

Ostertag

pre oko 2 meseca

Top,sad ce Kraso igrati...koji je daleko najkvalitetniji ofanzivac u timu... A ne ovi polutaneri.
M

Manolas

pre oko 2 meseca

Steta ,najprodorniji igrac uz bukarija. Ne boji se da udje u dribling nekad malo zakomplikuje ali je igrac koji pravi razliku. Prvi derbi protiv Partizana bio je najbolji kad usao prvavio visak . Steta ,al opet se otvara prostor za Krasoa da vise igra.
к

кикоман

pre oko 2 meseca

то да је пробојан је важило до децембра...од тада не може два дриблинга да направи, сви га одбрамбени играчи читају, никакву разлику правио није
G

Gostyyy

pre oko 2 meseca

On prodoran? Pn bukvalno nijednog igraca ne ume da predje. Zalama do besvesti, pa mu ili lopta pobegne u gol aut ili je izgubi. U retkim situacijama je vrati nekako u sred sesnaesterca, pa sta mu Bog da. Prolazi igrace samo ako ih u kontri pretrci. Uzasno donosi odluke na terenu, i to radi presporo, veoma je neodlucan. Nije ga uzalud Stankovic poslao u Cukaricki.

VecaBg1971

pre oko 2 meseca

Au druze...sta si ti gledao