Komentari na vest

Crveno-crna histerija: San Siro probija cifru od 1.000.000 navijača, za meč sa Atalantom stiglo 200.000 zahteva

b

bosko2020

pre gotovo 2 godine

volio bi konacno da Milan bude prvak ali ovaj mec biti ce povuci,potegni - iskreno ne znam na koga bih se kladio bez obzira sto je Atalanta kiksala u zadnje vreme
D

Dario1104

pre gotovo 2 godine

E moj Ibra, prerano si izdao knjigu brate :-) za onog kog nije citao stvarno najbolji momenat pre ove 2 utakmice … Forza Milan!
R

Rosonerooo

pre gotovo 2 godine

Niko nikad neće imati takvu veliku podršku.To nemože nijedan klub u Italiji.Najveći klub pravi spektakl za pamćenje za Scudetto koje su zaslužili i to ispred je klubova koji enormno vise para imaju skupe igrače ali srce borbenost volju želju nemaju to samo ima jedan tim.O čitavoj sezoni treba da se piše roman kako je jedan veliki Maldini sa malo para ispred ostalih dospio na korak od titule zapušio je svima usta i pokazao kako se radi menadzerski posao i kako nije sve u novcu.
G

Gaxter

pre gotovo 2 godine

A po cemu npr Inter ima manju podršku,mislim da su u poslednjih 20 godina sigurno bara bara po poseti, uglavnom i jedni i drugi imaju iznad 50k prosečno po utakmici i to već decenijama,po tome su jedini u Italiji...
I

Inter

pre gotovo 2 godine

Zaboravljas, ili namerno neces da kazes da unazad godinama Inter ima najvecu podrsku navijaca na stadionu. Ovo za borbenost se slazem, a Maldini jeste da je baratao sa malo novca, ali nemoj smetnuti sa uma da je Inter izgubio deo kostura od prosle sezone gde je sigurno 40% slabiji zbog toga, otisli su krucijalni igraci, a Juventus se slabo pojacao, tek im je na zimu stiglo kapitalno pojacanje. Naravno, ako osvoje titulu niko nije kriv sto su rivali iz ovih ili onih razloga oslabili, neke drugi faktori takodje imaju uticaja na krajnji ishod. Da li ce osvojiti titulu Milan ili Inter i dalje smatram da ce titulu osvojiti najmanje los tim.
s

stgo80

pre gotovo 2 godine

standardno... tu su samo kad se dobija ili ima sansa za to. 12 sezona ranije ni pola stadiona nisu mogli napuniti, jedino su derbije igrali pred punim tribinama, logicno zbog gostujucih navijaca
w

wawa

pre gotovo 2 godine

Svim srcem za Atalantu, Milan merda I nista drugo
B

BREkalo

pre gotovo 2 godine

što nisi na zavjesi završijo, svetu bi bolje bilo bre
D

Demichelle

pre gotovo 2 godine

Meč sezone, meč decenije. Milan odavno nije igrao važniji, logično je da je nezapamćeno interesovanje. Protiv Viole su igrali kući u takvom grču, pritisak je ogroman! Sad ili nikad.. Na Castelaniju u Empoliju, Salernitana će sutra biti bodrena od preko 7000 svojih vatrenih navijača. Trebovano je preko 10 h karata u Salernu, domaćini su im izašli u susret i otvorili sve sektore koji nisu rezervisani za Toscane. Biće domaća atmosfera,eventualna pobeda donosi gotovo izvesno opstanak..
M

Maresca

pre gotovo 2 godine

AJDE CAMPIONE CAMPIONE OLE OLE OLE !!!!
L

Liga sampinjona

pre gotovo 2 godine

Jok Terzic i huligani probijaju cifru:)))
B

Bobyy

pre gotovo 2 godine

Roma je probila cifru od 1 milion ove sezone jos prije par kola.

ST8

pre gotovo 2 godine

Roma je odigrala 3, 4 meca kod kuce vise od Milana.Plus Milan je odigrao dva meca kod kuce gdje je bilo dozvoljeno 5000 gledalaca.
B

Bobby

pre gotovo 2 godine

@ST8 I Romu je zahvatio Covid i sve, znaci nije mimo svijeta bila. Igrala je i ona pred praznim stadionom ili 5000 ljudi, tako da pusti tu pricu.

Sliks17

pre gotovo 2 godine

Hladan tus na San Siru
A

AC Milan

pre gotovo 2 godine

Je klub sa najvise navijaca u Italiji
G

Gost748

pre gotovo 2 godine

hahah koliko imas godina? Juve ima navijaca koliko Inter i Milan zajedno pa plus jos par miliona. To se zna, jos se za Juve navija po citavoj Italiji a najvise na jugu, radnicka klasa. Dok se za milanske klubove navija samo na severu.
I

Inzaghi

pre gotovo 2 godine

U svetu od Klubova iz Kalča verovatno da, u Italiji je Juve ubedljivo prvi.
M

Mad Max :)

pre gotovo 2 godine

Juventus ima vise navijaca od Milana u Milanu a kamoli u Italiji i svetu :))))))))))))))))))
G

Gost389

pre gotovo 2 godine

@Mad Max Haha upravo tako. A malo njih zna podatak od prije desetak godina, kad je Juve krenuo u izgradnju ovog stadiona. Trazili su bili da igraju utakmice na San Siru jer im je blizu a i imaju armiju navijaca u Milanu hahaha. Cak je i grad Milano bio spreman da im ustupi stadion ali su milanski klubovi sprijecili to hahaha prepali se bili
S

Smouth

pre gotovo 2 godine

Cujes ovog prepali se Milanski klubovi 🤣🤣🤣. Kako mislis da zavrsis tu sezonu gde bi imao 3 tima koja igraju na istom stadionu?? Inace ovu brojku od miliona navijaca Inter redovno probija, Milan se ove sezone prikljucio, ali opet je Inter ispred. Godinama u nazad Inter ima po 10tak hiljada navijaca u proseku vise od Milana na stadionu. A Milan je druga ekipa na toj listi.