Zdjelar (Star Sport)
Zdjelar (Star Sport)

CSKA uzeo Zvezdi Gajića, sad bi da odvede Zdjelara iz Partizana

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.07.22. | 16:46

Moskovski velikan ponudio vezisti crno-belih trogodišnji ugovor

Tri sedmice nakon što je uzeo Milana Gajića Crvenoj zvezdi, doduše, po isteku ugovora desnog beka, moskovski CSKA je fokus prebacio na drugog beogradskog večitog rivala. Armejci su, kako tvrdi ruski Sport Ekspres, ponudili Partizanovom vezisti Saši Zdjelaru ugovor do 2025. Ukoliko ljubimac navijača i kapiten Parnog valjka bude prihvatio da se preseli u Moskvu, CSKA bi mogao lako da ga odvede, budući da mu u ugovoru stoji otkupna klauzula od tričavih 500.000 evra.

Zdjelar je marta prošle godine produžio ugovor sa crno-belima koji mu ističe narednog leta i u taboru kluba iz Humske su već nekom vreme svesni da postoji objektivna verovatnoća da izgube motor na sredini terena. Krajem maja Malme Miloša Milojevića je takođe zvao srpskog vezistu, pominjalo se i interesovanje francuskog Tuluza, ali nema sumnje da bi CSKA mogao da mu ponudi znatno unosnije finansijske uslove. Primera radi, šuška se da Gajić zarađuje 800.000 evra po sezoni.

Izabrane vesti

Na Partizanove muke i dva vezana remija na startu sezone u Mozzart Bet Superlige Srbije, odlazak Zdjelara mogao bi da predstavlja novu dimenziju nedaća koje su zadesile vicešampiona Srbije i to u jeku pisanja da odnosi na relaciji Ilija Stolica - Ivica Ilijev nisu nimalo prijatni. Pritom, na poziciji zadnjeg veznog Partizan ima još Ljubomira Fejsu i novopridošlog Kristijana Bjelića.

Prošle sezone, 27-godišnji Beograđanin bio je pravi oslonac u veznom redu crno-belih u čijem dresu nije postigao gol, ali je upisao čak osam asistencija.

Partizan ga je pre četiri godine vratio iz Olimpijakosa za 500.000 evra, a deluje da će ga izgubiti za identičnu sumu novca, iako gledajući procene specijalizovanog Transfermarkta vredi znatno više, nekih 3.500.000 evra.


tagovi

FK PartizanSaša Zdjelar

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara