(©Reuters)
(©Reuters)

Dnevna doza Kilijana Mbapea: Perez rekao igračima da Francuz ne dolazi u Real

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.05.22. | 09:35

Tako tvrdi španski novinar Giljem Balag

Čekajući nedelju i da se sapunica zvana „Gde će Kilijan Mbape“ dovede do kraja... A, do tada – nova epizoda.

Lansirana je iz Španije. Iz pera uticajnog novinara Giljema Balaga, čije reči sa tvitera prenose brojni vodeći svetski mediji. A, po njemu, Mbape neće doći u Real Madrid.

Izabrane vesti

Španski novinar tvrdi da je predsednik Reala Florentino Perez upravo to rekao fudbalerima Kraljevskog kluba u svlačionici nakon sinoćnje utakmice protiv Betisa.

Balag je na tviteru napisao:

Upravo mi je rečeno da je Florentino Perez rekao igračima večeras u svlačionici da Mbape NEĆE doći. Sačekajmo da čujemo šta će Mbape saopštiti pre nego što potvrdimo bilo šta“.

Poslednje informacije, koje je otkrila Mbapeaova majka je da su dve ponude, Realova i PSŽ-ova, potpuno iste. I da će Kilijan sam morati da reši dilemu gde će posle 30. juna nastaviti karijeru: da li će sebi ispuniti dečački san i potpisati za Madriđane ili će ostati u domovini, da proba da donese Svecima prvi trofej Lige šampiona u istoriji.

Ponudu Liverpula, koji se, navodno, uključio u trku, niko ni ne pominje. Jasno, koliko god bili moćni, Crveni ne mogu finansijski da pariraju prebogatom PSŽ-u, niti Realu, koji uvek odnekud nađe magičnu torbu prepunu novca da dovede koga god poželi.

Kako god, konačno rešenje ove sapunice koja je već počela da diže pritisak prosečnom ljubitelju fudbala, trebalo bi da se čuje u nedelju, za kada je najavio da će svetu saopštiti odluku.


tagovi

Kilijan EmbapeReal MadridPari Sen ŽermenFlorentino Peres

Obaveštavaj me

Real Madrid
PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara