Pol Pogba (©Reuters)
Pol Pogba (©Reuters)

Dok Juventus traži način da ga dovede, Pogba tvrdi: 1000 odsto posvećen Junajtedu

Vreme čitanja: 3min | ned. 13.12.20. | 13:12

Mino Rajola je podigao veliku prašinu izjavom o sudbini francuskog reprezentativca na Old Trafordu

Mančester junajted je ispao iz Lige šampiona u grupnoj fazi, u Premijer ligi je nakon sinoćnjeg remija u gradskom derbiju tek osmi. Pored rezultata brine i igra Crvenih Đavola, koji imaju mnogo problema u zadnjoj liniji, a bez Bruna Fernandeša gotovo da nemaju učinak u napadu. Nedostaju golovi Rašforda i Marsijala, neubedljivo i pomalo kukavičko izdanje u derbiju nije zadovoljilo navijače, pa se o velikim promenama u klubu i dalje govori.

Uprava tvrdi da je iza Olea Gunara Solskjera, koji ubeđuje javnost da je Pol Pogba posvećen klubu i da ostaje. Agent Francuskog fudbaler tvrdi suprotno.

Izabrane vesti

Mino Rajola je nedavno napravio pravu pometnju izjavom da Pogba nije zadovoljan u klubu i da želi da ide.

"Mogu da kažem da je gotovo sa Pogbom i Mančester Junajtedom", rekao je kontroverzni agent u izjavi za italijanski Tutosport.

To je odmah aktiviralo staru priču o povratku veziste u Juventus, koji ne krije da bi voleo Francuza ponovo da vidi su svojim redovima, a nije tajna i da je Pogba stvorio jake veze u Torinu i da ne bi imao ništa protiv povratka. Pojavile su se i priče u italijanskoj štampi oko moguće trampe Juventusa i Mančester junajteda, novinar Tankredi Palmeri je tvrdio da Stara dama planira da pošalje Đavolima Paula Dibalu u zamenu za prvaka sveta iz 2018. godine. Čak je i sportski direktor Bjankonera Fabio Paratići govorio o mogućem povratku francuskog internacionalca, pa se potrudio da ostane vrlo zagonetan.

"Obožavamo Pola, on je sjajan igrač, ali on igra za Mančester junajted. Neće biti slobodan igrač, morate da platite ako želite da potpišete Pogbu. Svi mi dobro znamo kolika je njegova vrednost. Takođe znamo i cenu, videćemo šta će se desiti", izjavio je Paratići sredinom sedmice, po završetku utakmice između Barselone i Juventusa u Ligi šampiona (0:3).

Sada engleski mediji prenose nova saznanja, Miror tvrdi da bi Pol Pogba mogao da se vrati u Juventus već u januaru - na pozajmicu. Ideja italijanskog šampiona je da pozajmi Francuza do kraja sezone, ali sa obaveznim otkupom narednog leta, mada nije precizirano za koju sumu. Podsetimo, Pogba se na Old Traford vratio leta 2016. godine za 105.000.000 evra, što je u tom trenutku bio svetski rekord. Bjankoneri su napravili veliki profit jer su Francuza prethodno doveli kao slobodnog igrača. Pre dve godine se pisalo da bi francuski reprezentativac mogao u madridski Real, ali je Junajted postavio cenu od 150.000.000 evra, koja je odbila Blankose. Jasno je da je nakon bledih izdanja i problema sa povredama, kao i činjenice da je Junajted aktivirao klauzulu za prodžetak saradnje, cena 27-godišnjem vezisti pala.

I dok ostrvski mediji uporno pišu o njegovom odlasku, Pogba tvrdi da je maksimalno posvećen Mančester junajtedu. On se nakon remija bez golova u derbiju, koji je pomalo i iznenađujuće počeo u prvih 11, oglasio na društvenim mrežama.

"Uvek sam se borio i uvek ću se boriti za Mančester junajted, moje saigrače i navijače. Budućnost je daleko, današnjica je važna i ja sam 1000 odsto posvećen! Zajedno smo uvek jači. Između mene i kluba je sve jasno i to se neće promeniti. Kada ne znate šta se dešava iznutra bolje ne pričajte", napisao je Francuz.

Pravu istinu teško da ćemo pre zimskog prelaznog roka saznati, činjenica je da je Pogba problem za Mančester junajted, jedan je od najplaćenijih igrača u klubu, daleko od toga da opravdava uloženi novac, a nije tajna da je bio glavni krivac za odlazak Žozea Murinja, kao i da je često bio razlog negativne atmosfere koja se stvarala oko kluba sa Old Traforda. Ukoliko se nešto drastično ne promeni do kraja meseca, utisak je da bi rastanak zaista bio najbolje rešenje.


tagovi

Paulo DibalaFabio ParatićiMino RajolaPol PogbaZimski prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Man. Junajted
Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara