Dragana, svaka čast! Pogodak od 222.600 dinara

Vreme čitanja: 2min | ned. 08.07.18. | 09:25

Rukometna reprezentativka 126. dobitnik u našoj plemenitoj akciji

Poslednja dobitnica u jednoj od MOZZART-ovih društveno odgovornih akcija je rukometašica Dragana Cvijić. Srpska reprezentativka je u Humanitarnom tiketu u podne postala 126. dobitnik, zaradivši iznos od 222.600 dinara. Po želji naše poznate gošće MOZZART će pomenuti dobitak donirati za Udruženje pacijenata sa retkim tumorima.

Dragana je na plemenitom listiću uspela da pogodi šta će se dešavati na četvrtfinalnim utakmicama Mundijala, igranim u subotu. Osećaj je nije prevario da će Engleska dobiti selekciju Švedske, uz dva plus, odnosno, da će Rusija i Hrvatska odigrati bez pobednika na poluvremenu i kraju meča.

Izabrane vesti

Srpska rukometašica tako je nastavila MOZZART-ov niz u plemenitom tiketu jer su pre nje Dejan Stanković i Saša Ilić po tri puta imali zagarantovane dobitke koje je naša kompanija donirala udruženju NURDOR i fondaciji „Zajedno za život“. 

Draganu smo informisali da je naša kompanija samo u plemenitom listiću, uz asistenciju, sad već 126 dobitnika, donirala više od 7.000.000 dinara na više od 50 adresa u Srbiji. Ako želimo da budemo precizni ravno 7.383.460,00  dinara.

Ne smeju  se zaboraviti ni donacije koje su usmerene ka Republici Srpskoj. Poslednja ide za „Mozaik prijateljstva – Obrok Ljubavi“.

Pored dobrotvornog tiketa MOZZART ima niz društveno odgovornih aktivnosti.

Ponosni smo na akciju „Sto terena za jednu igru“ u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 61 košarkaško igralište. Poslednji tereni otvoreni su u čast srpskih reprezentativca Nemanje Bjelice, odnosno, Marka Gudurića. Naredne košarkaške terene MOZZART će obnoviti i svečano otvoriti u Kruševcu, Kragujevcu, Nišu…

MOZZART je generalni sponzor sporta na BU. Donirao je više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji otišlo je čak 400 televizora. Poslednja donacija usmerena je za sport u Vojsci Srbije i iznosi fantastičnih 100. 000 evra.

Našim plemenitim aktivnostima nema kraja…

PIŠU: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

 


tagovi

humanitarni tikettiket u podneDragana Cvijićbet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara