Dragović (©MN Press)
Dragović (©MN Press)

Dragović ponovo bez poziva za reprezentaciju Austrije

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.09.22. | 17:39

Arnautović predvodi napad

Sada je jasno da slučajnost – nije. Kada je Ralf Rangnik došao na mesto selektora reprezentacije Austrije nije pozvao Aleksandra Dragovića za četiri junske utakmice u Ligi nacija.

A, danas je Rangnik objavio spisak igrača na koje računa za predstojeća dva septembarska susreta i na njima ponovo nema Dragovića. Komandant odbrane Crvene zvezde je poslednju utakmicu u dresu državnog tima odigrao u martu protiv Škotske, kada je nosio i kapitensku traku.

Izabrane vesti

Kada je Austrija objavila prethodni spisak, prvi bez Dragovića, sportski direktor reprezentacije Peter Šetel je rekao:

Pošto Draga poznajemo veoma dobro, Ralf je odlučio da iskoristi predstojeće utakmice kako bi video i isprobao ostale igrače. Ono što želim da istaknem jeste kako je ova odluka na snazi samo za ove utakmice, ne i za neke naredne kada se reprezentacija ponovo bude okupljala. Računamo i na njega”.

Ipak, današnji spisak ga je demantovao. Dragović je igrao sve mečeve za Crvenu zvezdu od početka sezone, tako da ne postoji nijedan drugi razlog da ne dobije poziv osim da selektor ne računa na njega.

Na spisku Austrije je Marko Arnautović kao vođa napada, a pozvani su i David Alaba, Dejan Ljubičić, Kevin Danso, Kristof Baumgartner, Marsel Sabicer...

Austriju čekaju mečevi sa Francuskom i Hrvatskom, a pred poslednja dva kola zauzimaju treće mesto u grupi 1 Lige nacija A, ispred Francuske.


tagovi

Aleksandar Dragovićreprezentacija AustrijeFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara