Komentari na vest

Drama u Nici sa srećnim krajem: Fudbaler pretio da će da skoči sa 110 metara visokog nadvožnjaka

k

kurir

pre 7 meseci

Bravo tabloidi
D

DakaCZ

pre 7 meseci

Sta se palite lik samo cima trenera da bi mu dao da igra :)
V

Vani

pre 7 meseci

Sta bi ja onda tek trebalo da radim, kad on hoce da skoči ???
D

Dejcek

pre 7 meseci

Kakve sam srece pao bih na grobarski šal i ta moja poslednja slika, sa njihovim šalom, bi obisla svet i ostala zauvek. Pu pu daleko bilo
B

Bratac

pre 7 meseci

Brate tvoja mrznja je bolesna ali i absurdna
S

Saturn

pre 7 meseci

Dobar igrac vezni , gledao ga prosle god i ove sezone se zacudio sto ga nema uopste , ko zna sta mu je u glavi
D

DonKyo

pre 7 meseci

Ja kakve sam srece da skocim poleteo bih gore i tamo bi mi neka salterisa rekla fali ti jedan papir
D

Deagle

pre 7 meseci

U drugim novinama pise da je raskinuo sa devojkom i da zato hoce da skoci...
S

Sherlocked

pre 7 meseci

Bolest ne bira , da l mentalna il fizicka potpuno je svejedno. Neka ga sprece u tome , pa posle polako , sta god da je resice se. Ima neko kome je stalo do njega , majka, otac , sestra ... steta da pate.
L

Lord

pre 7 meseci

Ja kakve sam srece,pao bi na moj auto.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 7 meseci

Kome preti? Zasto? Druze ako hoces ds skocis skoci. Da je on mislio skakat ne bi nikom pretio niti pregovarao. Zelja za paznjom
g

gostivarski

pre 7 meseci

to sto preti znaci samo da postoji mala sansa da mu se pomogne...oni koji prosto to obave su odavno bez bilo kakve sanse...a tebi moj druze zelim da nikada ne osetis nesto slicno i zelim ti da se nikada ne uveris u to koliko su uzasne tvoje reci

NemanjaKZ

pre 7 meseci

Ko zna koliki broj ljudi u svetu se ubije bas zbog likova poput tebe koji mentalna oboljenja, ne shvatajuci ih ozbiljno i da ne deluju na svakog isto, nazivaju zeljom za paznjom.
n

neba8ra

pre 7 meseci

Ne preti on nikome. On tako moli za pomoc.
3

3564

pre 7 meseci

Nervno rastrojstvo nije racionalno. Niko se ne odlučuje na ovakav čin eto tako. Naravno da traži pažnju, niko ne želi da umre, ali isto tako može da prevagne i na drugu stranu.
9

999

pre 7 meseci

Bas fudbaleru koji igra u ozbiljnom timu Francuske treba paznja. Ima novac, zivi na Azurnoj obali, mlad, djevojke i sve na dohvat ruke. Prije ce biti da ga je pretjerana paznja i dovela do ovoga, pa je momak mentalno popustio. Steta za njega, a steta i od tebe. Cinilo se da si normalan lik sa korektnim pisanjem, sad se vidi da si indijanac kao i ovi botovi ovuda sto pisu..
G

Gost300

pre 7 meseci

999..Svi smo izgleda indijanci,samo si ti ispravan 😂
b

belkandjo

pre 7 meseci

Ti si puk'o.
9

999

pre 7 meseci

Nisam rekao da su svi indijanci, niti da sam ja ispravan. Ti ako imas bolji izraz za ljude koji na neciji vapaj u pomoc kazu "ma ko te je*e, ubij se hahaha", slobodno reci. Zamisli da si u mentalno situaciji kao ovaj momak i pozalis se nekome poput ovog Denvera.. jel bi ti bilo pravo i bilo ti bolje?
G

Gost300

pre 7 meseci

Ja nisam uopste komentarisao "Denverov" komentar,niti sam komentarisao postupak ovog mladica,nego samo tvoje pametovanje,ti svakom imas sta za reci,to je sve...
K

Kazablanka

pre 7 meseci

@999 jeste, cim covek ima para automatski znaci da nijednu brigu ne sme da ima u zivotu. Jadan li si i ti i tebi slicni sa takvim razmisljanjem.
9

999

pre 7 meseci

Ja ne pametujem, nego pisem cinjenice. Ko god na ovakve stvari reaguje ovako kao u komentaru, jeste indijanac. To sto ti to dozivis kao pametovanje, to je tvoj problem. Evo npr ti si nepismen decko, ti ces i to doziviti kao pametovanje, a to je ustvari cinjenica. Uostalom, ti si meni jednom rekao da te ne citam i da te se okanem s komentarima, ne kontam zasto me prozivas i kacis se na ono sto pisem. @Kazablanka, mislim da si pogrijesio. Ja upravo suprotno govorim, da pare nisu garant nicega, i da bolest, pogotovo mentalna ne bira.
G

Gost300

pre 7 meseci

To ako sam nepismen,moze se i popraviti uz malo volje i truda 😉,ali covjek koji misli da sve zna tako kao ti se tesko popravlja,ti si se kacio na moje komentare cijelo bozije ljeto,pa sam i ja tebi odg.par puta...
9

999

pre 7 meseci

E pa super onda.. Ulozi onda truda i volje i popravi to, nadam se da ce sljedeci komentari biti citljiviji. Ja obecavam da necu odgovoriti, koliku god nebulozu da napises. Pozz i svako dobro.
G

Gost300

pre 7 meseci

Ti ovde pises nebuloze,nisi znao npr koliko je Odegard bio na pozajmici,ali pametujes itd.da ne nabrajam,ja nisam rekao da cu ista popravljati niti se truditi,samo sam rekao da je moguce,kome se ne citaju moji komentari nisu obavezni,mogu se davati minuse itd.sve po volji...😉
O

Onaj

pre 7 meseci

Ko želi da se ubije,ne pravi ovakve rijaliti spektakle.Ovsj nešto želi.Tačka.

NemanjaKZ

pre 7 meseci

Mozda je vreme da konacno u 2023. godini naucite sta su mentalna oboljenja, da ne deluju na svakog isto i da ako neko ima puno para ne znaci da nikada nece imati nikakav problem.